Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
најбољи пријатељ

Ове РАСЕ ПАСА најбоље су за све оне који воле да ТРЧЕ

Назависно од тога да ли волите лагано џогирање, маратонске трке или уживате у полигонским активностима, сигурно би вам ова активност била забавнија да имате друштво.

1602502784_Depositphotos_167496516_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Осим тога ако је време које обично бирате за тренинг трчања, вечерњи термин, пас као веран пратилац вам може бити савршена заштита од потенцијалних насилника. Иако већина људи сматра да све врсте паса обожавају трчање, чињеница је да много врсте преферирају лагану шетњу уместо тога.

Постоје и оне које воле брзину и једва чекају прилику да вам демонстрирају своју издржљивост. Ако сте спремни да упознате свог новог кардио сапутника, погледајте редове који следе.

ВАЈМАРСКИ ПТИЧАР

Пријатељски настројен, неустрашив и врло послушан Вајмарски птичар ће бити ваш верни пратилац при свим рутама за трчање које одаберете. Ако сте спремни да се добро ознојите, он неће стати до ви не дате знак за стоп. Ова врста пса је најсрећнија када вођу свог чопора (да, вас) види срећне.

Прочитајте још: НЕПОСЛУШАН је, иде својим путем, НЕ СЛУША вас! Зашто не ставите МОБИЛНИ У ЏЕП док шетате пса?

ДЖЕК РАСЕЛ ТЕРИЈЕР

Фото: Депосит

Ко би могао претпоставити да ова сићушна раса толико воли трчање. Али да, ови пси су врло енергични и активни, а према речима стручњака могли би се најопуштеније тркати са коњима. Дакле ако сте одлучни да изазовете себе, овај мали пас ће вас послушно и верно пратити у стопу.

ЗЛАТНИ РЕТРИВЕРИ

Иако делују као најомиљенији пси за мажење и котрљање са децом по трави, ови пси су заправо велики авантуристи. Њихова грађа захтева доста кретања, а трчање је за њих најбоља опција. Љубитељи су такође пливања и маратонских рута. Са њима можете убрзавати и успоравати како вама одговара, јер на све пристају.

БИГЛ

Фото: Депосит

Ако волите брзе спринтове прошаране брзим ходањем, пронашли сте свог савршеног сапутника. Ови малишани су веома активни, брзи и просто обожавају тренинге. Слатки колико само могу да буду ови пси ће ваш вечерњи тренинг претворити у истинско задовољство.

Прочитајте још: Да ли знате шта све ваш ПАС ТРПИ од вас? За почетак, не ГЛЕДАЈТЕ у њега!

МАЛАМУТИ

Пасмина слична Хаскијима, али за нијансу снежнија врста. Ови величанствени пси су узгајани и тренирани да вуку санке по снегу и с тога су врло издржљиви. Ако волите трчање на дуге стазе овај врло издржљив пас ће вас верно пратити километрима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas