· · Коментари: 0

Ове расе паса су најбоље за живот у стану (ФОТО)

Ако размишљате о псу, а брине вас да ли ће му одговарати живот у стану, откривамо вам које то расе добро подносе овакво окружење.

1620483036_Depositphotos_72418867_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Ако сте икад делили објекат звани зграда са другим станарима, знате колико је тешко са свима њима одржати складан однос. Осим тога пред вама је мисија у виду максималног искоришћења ограниченог животног простора. Процењује се да преко 70 % светског становништва живи у становима. А да ствар буде још занимљивија преко 50 % њих су власници кућних љубимаца, и то већином паса. Свакако треба да имате на уму да су сви станови другачији и да ће вашем псу колико год захвалан био за држање у стану значити ако га макар једном дневно изведете у шетњу, или ако имате довољно велику терасу да на њој борави.

Прочитајте још: Прича о ТЕРИЈЕРУ и ЛИСИЦИ која вас тера на сузе и смех! (ФОТО/ВИДЕО)

Бивер теријер
Сићушни бивер теријер је разиграно штене врло благе нарави. Ако у свом поседу у стану имате уски ходник по ком може да трчкара, сматрајте да сте му обезбедили сасвим довољно простора за тренинг. Бивер је толико умиљат да ћете га врло често поистоветити са малим дететом, осим када је у питању дремка након које се неће огласити сузама.

Амерички ескимски пас

Врло енергична и интелигентна раса, увесељаваће вас својим присуством при чему јој ни најмање не смета да борави у стану докле год сте ви око ње. Постоје три величине ових паса, минијатурни, мали и средњи, при чему чак и средња категорија лако проналази своје место у стану. Ови пси веома лако уче команде и уживају у упознавању нових пријатеља.

Басет

Ове псе карактерише низак праг потребе за активношћу у току дана. Тако је тешко одолети њиховим дугим ушима и нежном лицу. Идеални су кућни љубимци за све оне који воде мирнији живот, а због своје тенденције ка лењост у стану су готово неприметни. Такође ако у стану имате и мачку, басет на њу неће обраћати пажњу.

Фото: Депосит

Бостонски теријер

Ове псе више него било коју другу расу сматрају оријентисанима ка људима. Њихове крупне очи и шиљате уши поправиће вам дан након што потрче ка вама када уђете у стан. Ове мале црно беле лоптице више воле да проводе време играјући се са вама него трчарајући унаоколо сами.

Фото: Депосит

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.