· · Коментари: 0
ОСОБИНЕ

Ове ствари на први поглед можете открити о људима

Пажљивим посматрањем много се открије

1605282991_Depositphotos_295661728_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос

Иако ће многи помислити да је овако нешто површно, али уколико добро и пажљиво посматрате особу коју први пут видите, можете много тога и сазнати о њој.

Прочитајте још: ПОСТОЈИ ЈЕДНА ПРЕДНОСТ: Ево зашто би требало да волите своје ОКРУГЛО ЛИЦЕ

Њихове особине

Можете проценити нечије особине на темељу тога колико је отворен или затворен у комуникацији. Стручњаци кажу како само гледањем фотографије некога у опуштеној пози можемо препознати да ли је дотична особа емотивно стабилна, пријатна за дружење или усамљена.


 

Тајновитост, сумњичавост, нервоза, вербални напади, говоре да особа нема добре намере према вама

Социјални и економски статус

Фото: деспоситос

Студија објављена у једном часопису показала је да људи вишег социјаног и економског статуса често нису пажљиви током разговора. На пример, не труде се да учествују у разговору који можда није у сфери њиховог интереса па се окрећу радњама попут "пискарања" по папиру, не климају главом и не узвраћају осмех.

С друге стране, особе нижег социјаног и економског статуса склоне су у потпуности да посвете своју пажњу саговорнику без обзира на то колико им је тема досадна.

 

Прочитајте још: Поштовање, искреност и шта још? Особине које ЖЕНЕ траже код мушкараца

Да ли вас сматрају привлачним 

Из говора тела могуће да се препозна, да ли особа према вама осећа привлачност. Подигнуте обрве и насмејане очи током разговора, пристојнооблизивање усана, несвесно додиривање сопственог врата. Ако сте приметили ове "знакове" на свом саговорнику, велика је вероватноћа да му се допадате.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.