· · Коментари: 0
неслагање

Ови хороскопски знаци ОДЛИЧАН СУ ПАР У КРЕВЕТУ, али ван њега НЕ ФУНКЦИОНИШУ

Jедан према другом осећају јаку страст и хемију, али заједно не могу даље од кревета.

1597392395_Depositphotos_188911822_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Људи не морају имати сличне ставове, стил и размишљања да би били компатибилни у сексу. Већина је барем једном с неким доживела страст и јаку хемију, али нису размишљали о уласку у озбиљан однос јер једноставно знају да нису једно за друго.

У томе улогу има и хороскоп. Постоје парови знакова који се у кревету савршено слажу, али ван њега једноставно не иду заједно.

Прочитајте још: Граде се СТАНОВИ за породице са децом на Новом Београду - ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ (ФОТО)

Ован и Близанац

Људи рођени у ова два знака приметиће једно друго у друштву и тешко обуздати страсти. Овнови су врло страствени, а Близанци забавни и спонтани - те карактеристике чине савршену комбинацију. Воле да испробавају разне ствари у кревету, али тешко се такав однос може претворити у нешто озбиљно јер су обоје јако темпераментни и боре се за доминацију, па често долази до сукоба.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

Овнови су врло страствени, а Близанци забавни и спонтани.

Водолија и Стрелац

Обоје имају репутацију 'слободног духа' - Водолије  ходају светом с главом у облацима, док се Стрелци клоне обавеза које са собом носе озбиљне везе. Њих двоје ће се вероватно упознати на неком опуштеном месту попут изласка или летовања. Међу њима све почиње флертом, чак и свађом, а на крају заврше у кревету. Ова два знака имају мало шанси да постану пар у вези.

Вага и Лав

Попут пара Ован-Близанац, ова комбинација одмах ће заискрити. Обоје обожавају завођење и освајање, као и грубљи секс. Кад заврше заједно, неће се либити да искажу своје страсти на јавним и непримереним местима. Међусобно ће делити комплименте и подићи его једно другом, али ван кревета никако неће пронаћи разумевање и одговарајуће поштовање.

Прочитајте још: ОТКРИЈТЕ шта вас чека до краја месеца? СЕДМИЦА је на новом почетку, а ДЕВЕТКИ се буде дубоке ЕМОЦИЈЕ

Вага и Лав воле завођење и освајање.

Јарац и Рак

Кад је у питању овај пар, сексуална привлачност могла би бити врло драматична - од играња секс игрица, улога, доминације. Један другог јако узбуђују, али темпераменти и амбиције им се не подударају, па за везу немају шансе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.