· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ритуали који ће вам улепшати јутро: Започните дан са осмехом на лицу!

Да ли имате ритуале којима започињете дан?

1616503218_budjenje.jpg
Фото: Деспоситос

Како би вам дан био лепши, успешнији и пун енергије потребно је да се пробудите, наспавани, свежи, али и да почетку јутра диопринесете неке од ових савета.

Прочитајте још: Направите код куће маску: Ова три састојка ће вам помоћи да имате лице као са насловних страна

1. Пробудите се раније него што треба - и то мало времена је веома важно. Можете га искористити само за себе. Можете у том периоду да урадите пар вежби, које ће вам помоћи да здраво почнете свој дан или можете да прочитате неколико страна ваше омиљене књиге.

Фото: деспоситос

2. Уколико сте особа која практикује јутарње туширање, добро би било да пре туширање урадите пилинг тела. То вам неће помоћи само да се отарасите изумрлих делова ваше коже, али ће вас и брже разбудити. Овај корак ће помоћи вашој кожи да буде чвршћа и глатка.

3. Умочите мали пешкир у топлу воду и на кратко га ставите на лице. Затим лице очистите вашим омиљеним тоником.

4. Помешајте две кафене кашичице воде са две кашике шећера и тако направите јутарњи пилинг. Ставите га на лице и нежно масирајте пар минута. Лице затим исперите хладном водом.

5. Не заборавите да пружите својој кожи довољну хидратацију са вашом дневном кремом.

6. Организујте ствари. У својој торби би требало да имате све што вам је потребно за шминкање. Тиме ћете уштедети време и те најбитније ствари ћете увек одрађивати на време.

Прочитајте још: Немојте правити ове 4 велике грешке када сушите косу - тако је уништавате!

7. И оно глвано - закорачите том исправном ногом из кревета и немојте заборавити да се насмејете. Са осмехом ће ваш дан бити успешнији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.