· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Ови знаци ће вам ЗАБИТИ нож у леђа! Шкорпија то чини из најпоштенијих намера

Који хороскопски знак ће вам забити нож у леђа када најмање очекујете?

1616578569_zodiac-sign-4374412_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Шкорпија

Како је по природи веома страствена исто толико је и осветољубива. Док трепнете она је већ развила план како да вас рани. Њене речи су отров који вас до коске погоди. Њена реакција је темељно и дубоко подмукло смишљена. Никада не знате када ће план да спроведе у дело.

Освету дубоко, темељено, подмукло испланира

Разлог може да буде било који и увек када се најмање надате. На пример када је љубав у питању само нека помисли да је њена пријатељица "бацила око" на њеног партнера, креће у освету без да провери да ли је то 100% тачно. Мада њена интуиција је толико јака да ретко кад погреши.

Прочитајте још: Пословни хороскоп за март: Шкорпији паре, Стрелцу успех, а један знак се сели у други град

Девица

Краљица када је" забијање ножа у леђа"! Она једноставно као да нема емоције. Има их само када је нешто практично у питању. И само када је њој то потребно. Њен прагматични и рационални ум не види потребе других већ само своје. И то је полазна основа - она све ради само да би своје потребе, циљеве задовољила.

Ништа лично, освета је из интереса.

Њен "план" је хладан сервиран и реализује га само ако је потпуно сигурна да ће се остварити и тада открива своју издају.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Рибе

Прваци у крстарењу издаја. Дубока и мистична Риба вам спрема изају из далека из далеких дубина. Она делује емпатично, замишљено али непогрешиво осећа тренутак када треба да "нападне". Она ћути и посматра, као ајкула која посматра свој плен.

Тако нежна, а свет посматра као ајкула!

Када се усресреди она креће али фронтално као нпр Лав већ се мигољи око вас , кружи и посматра и један тренутак ваше непажње она "забада нож". Док се ви саставите она је свој план остварила, и већ је далеко испред вас.....

Прочитајте још: ТРИ хороскопска победника године, а први су Рибе, које треба да се спреме за СПЕКТАКЛ

Лав

Воли да води психолошке борбе и да напада директно. У стањује и најбољег пријатеља да изда ако ће му то помоћи да спроведе план. Он не увија већ одмах креће и јасно каже зашто и због чега. Околина остаје у чуду али то њега не занима. Не обазире се пуно на туђа осећања и потребе.

Забија нож јер је егоцентрик.

Он је велики егоцентрик. Ја и после мене још десетак места празно! Воли такмичења и урадиће све како би победио противника. Није му страна издаја, седење на две столице, корупција .....

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.