Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТЕСТ ЛИЧНОСТИ

Ових 12 карактерних особина поседују само НАЈПЛЕМЕНИТИЈИ људи

Мајерс Бригс тест особности је осмишљен за време Другог Светског рата, у време кад је велики број мушкараца био на ратиштима.

1617441258_01f0305d88d630c84aad295d20a354d1357c915a.jpg
Фото: Инстаграм/Принтсцреен
Oglas

Замишљен је да женама олакша избор посла на иначе мушким радним местима. Али овај тест и данас се сматра одличним увидом у карактеристике личности и за мушкарце и за жене.

Они који спадају у категорију ИНФП су једни од ретких. Они су племенити, добро просуђују друге и могу сагледати ширу слику.

Према тесту, 12 особина имају они који спадају у ту категорију:

1. Отвореност
ИНФП-ови су често људи који ће се спријатељити и бранити оне које други обилазе у широком луку. Ако сте тип људи који се залажу за оне које други сматрају ‘изгубљеним случајем’, могуће је да спадате у ту категорију.

2. Љубазност
Они су јако добродушне природе, што некад и није добра ствар. Никад не желе да повреде осећања других, због чега их често искориштавају

3. Интроверти
Такви људи су врло често интроверти па не воле гужве и изласке. Међутим, оно што би могли да воле сигурно би могло бити волонтирање у склоништу за животиње. Такве ствари могле би им улепшати дан јер знају да ће тиме некоме помоћи.

4. Оданост
За људе који спадају у ИНФП категорију често се говори како су највернији у друштву. Када сте у проблему они ће увек бити уз вас и за вас, без обзира колико би ствари могле постати ружне.

5. Лако их искориштавају
Проблем с племенитим људима је тај што је врло лако искористи њихову оданост, отворен ум и велико срце. Као такви, често се могу наћи у неискреним односима. Забрињава и то имају тенденцију да остану у тим односима, једноставно зато што се надају да ће променити своје партнере и зато што би се осећали лоше када би отишли.

Они не схватају зашто им се то догађа. Не верују да људи могу заиста бити окрутни, пише Yоур Танго. У свима желе пронаћи нешто добро и верују у то.

6. Креативност
Познато је да ова дубоко емоционална група људи има изражену машту, али ретко излаже своју пуну креативност у први план. До одређене тачке, они ће живети у свом малом свету, који им је сасвим довољан.

7. Брижност
Они чине све што је у њиховој моћи да усреће друге и да би се други осећали вољено и подржавано. Они ће на вас гледати као на нешто посебно и јединствено.

8. Добро слушају
ИНФП-ови нису екстровертирани и често не воле превише пажње. Међутим, обожавају да слушају друге па ће људима врло често бити раме за плакање. Они могу слушати више стајалишта. Ту њихова интуитивност игра велику улогу.

9. Искрени су
С њима никада не морате бринути о искрености. Они ће чак и у тренуцима када требају нешто да прећуте или промене бити искрени. Некада због тога могу бити ‘оштри на језику’.

10. Теже личном развоју
Воле да се усавршавају и уживају у личном напретку. Као такви, они воле књиге о самопомоћи као и било који програм који им може обогатити живот.

11. Растресени су
С обзиром да су интроверти већина њих се због тога осећа растресено. Лако их се можете збунити у нечему.

12. Жеља за припадањем
Искрени, драги и брижни, они желе да припадају негђе и да живе лагодним животом. Све што желе је бољи свет за себе и људе које воле.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas