Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЗЕ

Ових 5 НАВИКА везаних за спавање могу САБОТИРАТИ вашу љубавну везу

Спавање има велики утицај на сваки аспект људског живота, од осећаја раздражљивости до повезаности са карциномом, дијабетесом, срчаном болести, гојазности и лошим менталним здрављем.

1618402970_Depositphotos_60561539_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Према мишљењу стручњака, спавање игра и важну улогу у успеху ваше љубавне везе. Тврде да постоји читав низ лоших навика у кревету које би могле да значе да сте на добром путу за раскид.

- Навике спавања парова много говоре о њиховом односу. Нормално је отићи у другу собу уколико ваш партнер непрестано хрче, али то постаје проблем уколико одласком у другу собу избегавате партнера - рекла је тренер за везе Ане Аурет за Индепендент.

Прочитајте још: Да ли ће вас мушкарац ПРЕВАРИТИ, зависи да ли има овај ОБЛИК ЛИЦА

Између осталог, да нешто није у реду могло би значити и уколико спавате окренути леђима једно другом, што ствара осећај искључености.

Решење је да се потрудите да проведете неко време заједно у кревету тако што ћете се окренути једно према другом и склонити све што вам се налази на путу да будете блиски.

Такође, проблем је и борба за покривач, а стручњак за везе Џо Барнет истиче да је тајна у компромису.

- Будите благонаклони према потребама вашег партнера и потражите решење које вас обоје задовољава, попут посебног покривача - наводи Барнет.

Прочитајте још: Духовитост је кључ дугог брака, а ОЗБИЉАН брак је на климавим ногама

Без обзира на то на каквом кревету спавате, не постоји оправдање за јаз између вас и вашег партнера, али уколико сте се са партнером договорили да тако спавате не би требало да буде већих проблема.

- Неким људима једноставно треба простор како би могли да се смире и заспе - каже Барнет.

Одлазак у кревет у различито време може имати трајан утицај на ваш однос.

Прочитајте још: Жене воле да се буде уз пољупце и загрљаје, а шта мислите, како воле МУШКАРЦИ?

Због тога би неки могли да се осећају усамљено, а на крају и раздражено, јер им партнер долази у кревет у пола ноћи и буди их. Истовремено, то би могло бити решење за оне који имају потешкоће да утону у сан док неко лежи поред њих или хрче. То није најромантичније решење, али барем нико ујутру неће бити нервозан јер се није наспавао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas