· · Коментари: 0
везе

Ових ДЕСЕТ СТВАРИ МУШКАРЦИ не воле да ЧУЈУ од својих ЖЕНА

Неке ствари мушкарци мрзе да чују од жена са којима су, а реченице попут "опет си", "твоја мама" на врху су списка.

1598962676_affection-1853650_1280.jpg
Фото: Пиxабаy

1. Морамо да причамо

Ову фразу мушкарци виде као наговештај свих могућих проблема. Чак и ако она жели да разговара о одласку на вечеру, сам призвук те реченице упућује их да нешто није у реду те се већ у старту осећају кривима. Мушкарци би да жене одмах пређу на ствар, уместо коришћења драматичних увода.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: Одговорите на ТРИ питања, па ако је одговор "ДА" ускоро ћете добити ВЕРЕНИЧКИ ПРСТЕН

2. Он ово, Он оно...

Признали то или не, већина мушкараца је љубоморна, нарочито ако је реч о жени коју воле, а не само о оној с којом се површно виђају. Ако константно чују исто мушко име, било да је реч о колеги, конобару, комшији или пријатељу, они се не концентришу више на причу већ им је у глави то што га стално спомиње.

3. Коментари на његове љубавне вештине

Жене, као и мушкарци, причају са својим пријатељицама о сексу. Али док припадници јачег пола причају опште ствари или се хвале својим умећем, жене ће причати о конкретним ситуацијама или тражити савете. Мушкарци не воле да чују да се расправља о њиховом сексуалном умећу, смеје на њихов рачун или анализира ситуација из кревета.

Не постављајте им стално иста питања.

4. Опет си...

Једна од ствари коју мушкарци не подносе јесте генерализација ствари о којима жене причају. Они више не могу и не желе да се фокусирају на оно што им се говори, јер осећају да је самим уводом она донела пресуду "он стално нешто погрешно ради".

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: НЕ препознајете СЕБЕ? Под хитно РАСКИНИТЕ везу!

5. Волиш ли ме?

Иако сви људи имају сличне жеље и потребе, мушкарци су ти који своја осећања радије изражавају делима него речима. Ако чују ову фразу уз додатак "да ме волиш, онда не би радио то", они напросто полуде.

6. Зашто се дружиш с њим?

Мушка пријатељства су наизглед врло једноставна ствар. Жене често за пријатељице бирају оне с којима деле слична размишљања и ставове, док мушкарци неће улазити у дубину па ни у осуду тога шта њихов пријатељ ради. Овакву фразу од лепше половине доживљавају као претњу пријатељству, односно покушаје забрана дружења.

Воле нас, да нас не воле не би били са нама.

7. Мој бивши

Често помињање бивших њима не звучи као добра идеја, а уколико то радите у току свађе, можете додатно да испровоцирате мушкарца.

Фото: Пиxабаy

Прочитајте још: ПРОБЛЕМ НЕВЕРСТВА: Да ли је то људима у ПРИРОДИ

8. Твоја мама...

Мушкарци генерално не воле конфликтне ситуације и тешко им је да се снађу у компликованим женским односима. Ствар је у томе што знају да ће, ако се умешају, једној страни обавезно бити криви.

9. Уопште не мислиш на мене

Ова фраза мушкарцима звучи као флоскула те је најчешће повезују с женском тактиком да престану радити оно што тренутно раде и удовоље њој.

Прочитајте још: Мале ЖИВОТНЕ НАВИКЕ заувек зближавају партнере! Покушајте да их усвојите

10. Не знам могу ли више овако

Осим ако је заиста реч о неком коначном разговору и закључку, па макар о прекиду везе, мушкарци не подносе стално освртање на проблеме на драматичан начин. Они то виде као звоцање на које се навикну, али без истинске поенте и намере.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.