Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧИЊЕНИЦЕ

Ако погледате у прозор чим се пробудите, ЗАБОРАВИЋЕТЕ СВЕ СНОВЕ! Ево шта још морате знати...

Сигурно сте се много пута запитали зашто сањате одређене ствари, зашто понекад не сањате ништа и шта вам ваши снови кроз подсвест поручују

1605813874_spavanje.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Људски мозак велика је мистерија за научнике и најмање је истражени део људског тела, али постоје неке ствари о сновима у које треба веровати.

Прочитајте још: Ово су разлози због којих је пожељно заспати пре поноћи

Ако сте мислили да нисте ништа сањали током ноћи, преварили сте се. Сваки човек у просеку сања седам пута у току једне ноћи, али је сасвим могуће да се ујутру не сећате ниједног од тих снова, па зато мислите да ништа и нисте сањали. Такође, постоји веровање да ако у тренутку буђења погледате у светлост (прозор, лампу...), да ћете лакше заборавити шта сте сањали.

 

Фото: деспоситос

Постоје снови које често сањате и понављају се? У њима је скривена порука коју вам ваша подсвест преноси. Ако вам се дешава да сањате исти сан, значи да они носе поруку везану за проблем који вас мучи. Наша подсвест нам кроз такве снове нуди решење, али до њега морате сами доћи. Када успете да решите проблем који изазива снове који се понављају, они ће сами нестати.

Људима се често догађа да сањају свог партнера како их вара. Не брините, ово нема везе са реалношћу и не мора да значи да сте предвидели прељубу. Овакви снови зависе искључиво од вас и људског страха од остављања.

Када учите или много радите, мислите да ће вам спавање одузети превише времена, али грешите. Снови помажу мозгу да процесира информације и побољшавају памћење нових информација.

Прочитајте још: Будите се уморни? Постоји најбоље ВРЕМЕ ЗА СПАВАЊЕ

 

И за крај, своје снове можете да продужите. Сигурно се и вама догодило да сањате нешто лепо, а онда вас нешто пробуди. Не брините, можда нећете наставити сан, али вас ништа не спречава да још пар минута лежите, жмурите и маштате, а онда можда и задремате и наставите исти сан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas