Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Ових седам емотивних стања жена прође кад напуни 50 година

Педесети рођендан дефинитивно је нешто што заслужује велико славље, јер за већину жена представља прекретницу у животу

1611937642_Depositphotos_70977333_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Позната глумица Гедер Грам, недавно је напунила 50, па је одлучила да опише низ осећања која је имала неколико дана пре него што што је закорачила у шесту деценију.

Прочитајте још: Пре спавања ЗАШТИТИТЕ КОЖУ како бисте се пробудили свежи и одморни

 

Фото: деспоситос

1. Неверица

Одувек сте знали да ће доћи овај дан, али сте некако и даље у шоку, да ћете заправо ући у шесту деценију. Неверица вас полако обузима, подижући вам ону ружну страну сваки пут када морате да попуните образац са вашим датумом рођења и стрепњом да ћете од сада морати да попуњавате оно поље између 50 и 59 година.

2. Негирање

Питате се зашто вас заправо мучи овај велики рођендан кад, очигледно, нисте нимало слични свим оним осталим 50-годишњацима. Истини за вољу, не осећате да иамте више од 35 година и нећете да почнете да се понашате као одрасли, зар не? Упркос томе, одлучили сте да кренете у нови режим кондиције да бисте доказали да још увек можете да се такмичите са младима.

Фото: деспоситос

3. Жаљење

Постоји нека прекретница око рођендана, због које често размишљате о прошлости и ономе што бисте учинили другачије да имате времена.

Док размишљате о изгубљеним љубавима, пријатељима од којих сте се растали и могућностима које сте одбили, не можете да се не запитате како је ваш живот могао да се одвија да сте кренули другим путем.

4. Туга

Све вам се то чини, као да вам се свет срушио и да живот некада није фер.

5. Узбуђење

После свог туговања, одлучујете да је све то било довољно и да морате да се саберети и да погледате све са ведрије стране.

6. Понос

Кад мало боље размислим, иако се можда мало кајете, имате још много разлога да се осец́ате поносно управо сада. Чак и достизање дубоке старости, 50 година је достигнуће, а када седнете и избројите своје благослове, схватите да сте захвални на толико много тога у свом животу.

Прочитајте још: Не бацајте воду од КРОМПИРА. То је ПРВА помоћ против опадања косе!

7. Прихватање

Била је то помало емотивна вожња као тобоганом, али сада када сте се помирили са навршених 50 година, схватате да улазак у нову деценију ипак није тако лош. Не осећате се другачије, па зашто бисте се бринули због тога шта други људи мисле? На крају, схватате, истина је оно што кажу: старост је само број.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas