· · Коментари: 0
ТАШНЕ

Ово, дефинитивно, МОРАТЕ набавити, јер какво ће лето 2021. бити без ње?

Прву је осмислила чувена Коко и данас се може купити за 5.500 евра. Али, зашто мора да буе оригинал?

1610525268_h_55892615.jpg
Фото: Депозитфото

Веома је леегантна и носиле су је највеће светске звезде. Ове године ћете имати прилику и ви да прошетате са овом ташном.

Прочитајте још: Каро НИКАДА не излази из моде, а ове зиме се носе ОВИ одевни предмети

Фото: Instagram/ screenshot ninabudek

Није згодна за домаћице, јер у њу не може да стане много ствари. Одлична је за посао, а савршена за вече. Слаже се уз све хаљине и сукње, али и сакое, костиме и панталоне. Међутим, одлично иде и уз фармерке, кожне јакне.

Шанел је мајка ташне.

Коко Шанел је двадесетих година 20. века досадило да ташницу носи стално у рукама и одлучила је да осмисли нешто ново. Тако је, укратко рођен модел Chanel 2.55. Данас је то легендарна ташна која је направљена од црне коже, са штеповима, а носи се преко рамена уз помоћ ланца.

Прочитајте још: МОДНИ КОМАД са којим ћете изгледати лепо и лепршаво и у зимским данима (ФОТО)

У међувремену ташна је добијала другачију боју и облик, али је основа увек остајала иста. Оригинал "шанел" ташница са ланцем кошта од 2.800 до 5.500 евра, али постоје и друге фирме које праве подједнако лепе и елегантне ташне са ланцем.

Данас није ни важно да ли је ташна оригинал, нити да ли је четвртастог облика. Напротив, важно је да вам се допада. Пустите машти на вољу и пронађите своју ташницу са штепом и ланцем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @stylebynelli

Године 2005. "Шанел" је одлучио да понови легенданри модел у част јубилеја од 50 година.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.