· · Коментари: 0
ТАЈНА

Ово је дуго чувана тајна ЛЕПЕ БРЕНЕ!

Лепа Брена једна је од најпопуларнијих, али и најбогатијих певачица код нас

1625054893_lepa_brena_project_bitef_08042021_0036.jpg
Фото: Атаимагес

Иако сада има пара да пожели стилисту ког жели, Лепа Брена на почетку своје музичке каријере имала је много потешкоћа. Није могла себи да приушти све што пожели, а поједине ствари сама је шила.

Прочитајте још: Ханка Палдум доживела саобраћајну несрећу на месту где је погинуо Тоше Проески: Певачица се огласила и открила детаље

Како је често истицала, веома је поносна на своје почетке, али никако јој није било лако. Није имала довољно новца да купује гардеробу, већ је заједно са својом мајком те давне 1983. године, шила и кројила ствари, како би била адектватно обучена за сцену.

- Била сам сама свој стилиста и свој фризер и то ми је било јако слатко! У Минхену је постојала продавница са материјалима који су погодни за сцену и сећам се да је све било прескупо - рекла је Брена у једном од својих гостовања и додала, да је због такве ситуације, често шила мини сукње, јер је за њих требало најмање материјала.

Фото: Yоутубе принтсцреен/Лепа Брена

Мини сукње су биле решење за све, јер није имала новца

- Решење за то биле су мини сукње, јер је у њих ишло мало материјала- открила је много година касније Лепа Брена у једном од својих интервјуа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.