· · Коментари: 0
Вирус

Ово је НАЈЧЕШЋИ СИМПТОМ корона вируса који већина људи ЗАНЕМАРУЈЕ

Ево како да га препознате

1593519098_Depositphotos_382054512_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Бол у мишићима може да изазове корона вирус. Доктори кажу да ако развијете необјашњиве болове у мишићима можете бити у ризику од ковида-19 који је погодио гиотово 10 милиона људи широм света.

Прочитајте још: Ево због које ГРЕШКЕ је дошло до БУКТАЊА ВИРУСА у Новом Пазару

Доктори са клинике Маyо у Великој Британији упозорили су да болови у мишићима могу да буду потенцијални симптом корона вируса.

Реч је о нелагоди у рукама или ногама која се погоршава при покретима.

Фото: Депозит

Ипак, болови у мишићима су врло чести и многи људи у неком тренутку свог живота осете неку врсту болова у мишићима.

Како да знако да је бол у мишићима симптом корона вируса?

Прочитајте још: Све о изненадном скоку оболелих од короне: Ове особе су НАЈВЕЋИ ИЗВОР преноса инфекције

Бол у мишићима који је изазван корона вирусом је онај који прати и неки од чешћих знакова упозорења- темпреатура, кашаљ, отежано дисање, губитак чула мириса и укуса.

Ипак, ако сте развили болове у мишићима то не значи нужно да имате корона вирус. Ипак, ако се бол у мишићима јави уз неке од честих симптома корона вируса онда је вероватно реч о болести ковид-19.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.