Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"Ово је први Божић без њега"...Милица Павловић са сузама у очима проговорила о свом деки

Певачица ће први пут Божић просалавити само са баком

1609936053_milica.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Милица Павловић, увек је отворено причала колико воли празнике. Ипак, овога пута најрадоснији хришћански празник и неће бити толико срећан, јер ће га први пут прославити само са својом баком.

Прочитајте још: ЋЕРКА МАРИЈА ОБЈАВИЛА ЏЕЈОВУ СЛИКУ ИЗ ДЕТИЊСТВА: Он пионир -пева, а иза застава са петокраком (ФОТО)

Певачици је пре месец дана преминуо деда Владимир, за кога је била веома везана, а први пут пред камерама испричала је, колико ће јој тешко пасти празници, јер нема више њеног највећег ослонца у животу.

- Овог Божића ће ми за срећу и радост недостајати мушкарац мог живота, мој дека, јер ће његово место за столом остати празно. Али мој дуде је у мојим мислима бесмртан. Увек ћу га волети - рекла је кроз сузе Милица и додала: 

- Не могу да опишем понос и срећу што сам одрасла у малој и патријархалној породици на југу Србије. Празнике смо прослављали у складу са обичајима - од одласка у цркву, преко причеста и молитви, до разнолике и богате трпезе коју је бака са много љубави припремала. Ја сам била задужена за декорацију стола, сервирање и аранжирање хране. Имала сам среће и када је новчић у питању, увек је завршавао код мене - прича Милица и додаје да зато никада није радила на Бадњи дан и Божић:

Прочитајте још: ТУГА! "Само док спавам ти се некуд губиш..." Јелена Карлеуша посветила СТИХОВЕ својој мами! (ФОТО)

- Та породична окупљања, срећа због празника, љубав и топлина које сам имала утицали су да данас будем ово што јесам. Тих дана смо увек једни другима показивали колико нам је битно то што се волимо и да сви будемо добро. Никад то нећу заборавити!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas