Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО ЈЕ ПРВИ ДЕЧКО ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ? Испливале тврдње да је пре Новака волела његовог КОЛЕГУ (ФОТО)

Пре него што је упознала Новака, волела је овог спортисту.

1625637676_novak-i-jelena.jpg
Фото: Епа
Oglas

Да Јелена Ђоковић има посебан осећај када су тенисери у питању, говори и чињеница да је пре романсе са Новаком Ђоковићем, Јелена водила и једну стабилну, али кратку везу са тенисером Иваном Бјелицом - Гилетом.

Јелена Ђоковић и Новак рекли су судбоносно "ДА", 2014. године, а у везу су отпочели када су били у раним 20-им. Иакао многи верују да је Новак Јеленина прва љубав, то није тако.

Пре него што је упознала светског броја један Јелена је била у вези са још једним тенисером Иваном Бјелицом Гилетом, тврди "Сторy".

У то време Новак је био у вези са Лидијом Поповић, али њихове везе нису дуго потралаје јер су били превише млади.

Одмоси између њих и нису претерано заживели, јер су и једно и друго били превише млади, па су сматрали ту везу великим оптерећењем и дошли до закључка да је најбоље да се разиђу.

Иван Бјелица - Гиле своје емоције сада поклања познатој глумици Христини Поповић која глуми у разнуим филмовим аи домаћим серијама, а најзначајнију улогу имала је у филму "Парада".

Веза Христине и Ивана, траје већ дужи временски период, њихови пријатељи тврде да се одлично слажу и да је присутна велика позитивна енергија када се нађу у друштву ово двоје младих људи, који своју љубав често знају да шерују и на друштвене мреже.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas