· · Коментари: 0
ХОРОСКОП ЗА 19. АВГУСТ

Ово је ВАШ ДАН! СВИ знаци ће на ПРЕОБРАЖЕЊЕ доживети ИЗНЕНАЂЕЊЕ, осим ОВОГ

Стижу добре вести из иностранства, од партнера, од пријатеља...

1597817108_women-1784755_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Доста вам је чекања и цупкања у месту. Мислите да ћете се смирити ако одмах разрешите све заврзламе и недоумице које вас муче неко време. Не будите брзоплети, јер грешке које бисте данас направили могу бити непоправљиве.

Прочитајте још: Овај ХОТЕЛ испуњава жеље! Све је на дохват руке, а септембром је ПОСЕБНА ПРИЧА (ФОТО)

Прочитајте још: ОВДЕ можете да бирате шта желите, а само КИЛОМЕТАР ДАЉЕ вас чека право изненађење (ФОТО)

БИК

Помало сте уморни од интензивног дружења којим вас је партнер префорсирао у последње време. Након силних дешавања, доживљаја и провода, потребан вам је мали заслужени одмор. Не оклевајте, саопштите то вољеној особи.

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

БЛИЗАНЦИ  

Препуни сте неке енергије коју не умете да утрошите. Из неког разлога не умете да употребите и искористите своју интуитивност. Биће вам лакше ако своју интиму поверите најбољем пријатељу, то је особа која ће вас, данас, најбоље разумети.

Близанци су пуни енергије, а Рак сигуран у себе.

РАК

Верујете у себе и на путу сте да остварите велике планове. Знате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. Дан доноси низ повољних могућности, па их, због тога, спремно дочекајте. Ако планирате пут, урачунајте могућност одлагања.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

ЛАВ

Ваше присуство је пожељно на свакој забави. Од вас зависи хоћете ли искористити вече и упознати особу која жели да вам се приближи. Да би угођај био комплетан, савладајте своју духовитост како не бисте оставили утисак неозбиљне особе.

Девица мора да се пробуди и крене у напад!

ДЕВИЦА

Време је да преузмете иницијативу и покренете нове активности на послу. Позитивно зрачите па би било добро да сарадницима изнесете своје идеје. Вољена особа вам из неког разлога није доступна, можда је то идеалан начин да освежите ваше односе.

Без разлога сте нервозни и уплашени, све ће бтии у реду Фото: Пиксабеј

ВАГА

Добре вести стижу вам из иностранства. Некоме ваше идеје делују интересантно. Не очекујте бајке које се дешавају преко ноћи. Свему приступите рационално и стрпљиво вуците потезе. Ако то успете, резултат неће изостати.

Ваги стижу одличне вести из иностранства!

ШКОРПИЈА

Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви што може климаву љубавну везу довести у велико искушење. У дну срца још увек чувате јаке успомене из далеке прошлости па вам сећање на пропалу велику љубав ремети нову.

Прочитајте још: Највише државника је рођено у ОВОМ знаку, а не презају ни од ОРУЖЈА!

СТРЕЛАЦ

Успорени сте и поспани. То не мора да вас забрињава јер није реч ни о каквој болести, већ о пролазној малаксалости која је резултат претходног динамичног темпа који вас је сустигао. Нађите времена да дан посветите себи и својим личним потребама.

Стрелац је успорен, поспан, забринут, али...

ЈАРАЦ

Напетост почиње од јутра. Чини вам као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам потпуно нездрава. Интензивно смишљате начине како да се решите свега и неко време проведете изоловани од свих дешавања. Не бежите од обавеза.

Јарац је напет, а Водолија одлучна.

ВОДОЛИЈА

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили извесно време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. После дугог чекања прија вам осећај мале победе па имате право да себи приуштите краткотрајан предах.

Прочитајте још: У НОВЕМБРУ све ће изгледати као РУЖАН САН, границе ће почети да се отварају, а шта нас чека од НОВЕ ГОДИНЕ?!

РИБЕ

Ово је ваш дан. Коцкице се слажу једна за другом, ствари се решавају саме по себи. Пријатно сте изненађени јер нисте очекивали такав дар с неба. Нека вас не занесе тренутни резултат јер он није дошао вашим залагањем већ је пресудио фактор среће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.