Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФИТНЕС

Ово никако не радите код куће: Вежбе за стомак могу бити опасне (ВИДЕО)

Често на друштвеним мрежама можемо видети како да своју линију доведете до савршенства у кратком временском периоду. Ипак неке вежбе могу бити веома опасне

1626012842_vezbe.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Један Тик Ток тренд постао је веома актуелан, а већина жена прати савете како да за кратко време ваш стомак затегнете и доведете до савршенства, без одласка у теретану или веби које би требало да вам препоруче фитнес тренери.

Прочитајте још: Вежбајте док седите: 7 лаких вежби које су добре за леђа

Жене се на друштвеним мрежама често хвале резултатима, али не схватају да то може оставити и озбиљне последице. Џени, која поставља ове снимке, каже да ове вежбе делују веома ефикасно, а изводе се брзином као да играте. Такође, ова дама напомиње да сваки сегмент тренинга захтева пет минута вежбања и да ће се резултати видети након месец дана.

 

@јаннy14906

Дуринг тхе цонфинемент период, И wилл схаре wитх yоу море суццессфул цасес оф wеигхт лосс#еxерцисе #wоркоут #wеигхтлосс #фyпシ #цоре

♬ оригинал соунд - усер1468626853971

 

Престаните да тражите фитнес савете на Тик Току

Како је за британске медије изјавила Холи Гранд, инструкторка пилатеса, овај тренд који се проширио на Тик Току је веома опасан:

- Информација да се овим тренингом може изгубити масноћу око стомака је нетална. Не можемо се при вежбању преоријентирати на само једно подручје тела кад се ради о мршављењу. Кад се о редуцирању масти ради, то је попут скидања слојева одеће - смањујемо све, а не на једном одређеном месту на телу. Струк има бројне трбушне мишиће којима су потребни различити покрети да би их активирали, тако да ове вежбе могу помоћи код издржљивости, не помажу код добијања снаге.

Прочитајте још: Ако вас боле леђа ово је ШЕСТ вежби које можете да радите на послу

- Можда ће вам помоћи код секса, али то је то! Престаните на ТикТоку да рражите фитнес савете, већ се обратите стручњацима -закључила је Холи

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas