Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

ОВО НИКО НИЈЕ ЗНАО: Џорџ Клуни открио која је најлуђа ствар коју је урадио током снимања филма (ВИДЕО)

Холивудски глумац испричао непознат детаљ

1611506237_kluni.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /цине мовие
Oglas

Џорџ Клуни, спада у категорију најбољих глумаца у Холивуду, али као и сваком човеку, догодиму се неки пех.

Прочитајте још: "Искључили су ми телефон, немам одакле да плаћам рачуне"... Мина Костић проговорила о финансијској кризи

Славни глумац испричао је у једном интервјуу, која је најлуђа ствар током снимања филма коју је учинио. Џорџе је на сет филм "Једног лепог дана", у коме му је партнерка била Мишел Фајфер, дошао мамуран, толико да је једва успео да сними сцене.

- Нисам желео да се напијем, догодио се сплет околности. Ноћ пре сам изашао са пријатељима и запио се, а онда сам добио поруку да снимам ујутру рано. Већ сам увелико попио - рекао је Клуни и додао:

- Када сам на сету видео свој одраз у огледалу, било ми је јасно да сам и даље пијан. Отишао сам на сет, а Мишел је дошла до моје приколице, села, погледала ме, а ја сам успео да кажем како нисам знао да тако рано имамо сцену. Она је само потврдила да је очигледно да сам пијан. Нисам заборавио текст, што је добро, али је лоше што сам баш заударао на алкохол. Прскали смо свашта око мене да се неутралише тај мирис, али је све било узалуд - рекао је славни глумац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas