· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Ово сигурно нисте знали: Мирка Васиљевић открила дуго чувану тајну са снимања филма "Ми нисмо анђели 2"

Данас је мајка троје деце

1614763758_mirka.jpg
Фото: Фацебоок принтсцреен / ми нисмо анђели 2

Мирка Васиљевић, једна је од наших најепших глумицал. Ужива у улози мајке, а једно од најбољих њених остварења било је у филму "Ми нисмо анђели 2", где се први пут сусрела са неким стварима.

Прочитајте још: Деми Мур направила селфи без шминке месец дана после лица изобличеног од ОПЕРАЦИЈА (ФОТО)

Млада и атрактивна глумица, открила је како је добила главну улогу у филму славног редитеља, али и ситуације које су јој задавале озбиљне проблеме:

-  Редитељ Срђан Драгојевић је по средњим школама тражио девојчицу која ће глумити Софију. Међутим, није нашао оно што му одговара, јер су девојчице у том узрасту деловале доста старије. Онда је кренуо да ради кастинге по основним школама, а на један сам се и ја пријавила. Рекли су ми да сам им одмах запала за око и била сам фаворит за улогу Софије. Након два месеца једна девојка и ја смо ушле у најужи избор и завршни кастинг имале смо у кафани коју је држао Никола Којо. Ту смо снимиле неколико сцена, јер су продуценти и редитељ желели да виде како изгледамо у кадру са Којом. Сутрадан су ме позвали и рекли да сам добила улогу - рекла је Мирка и додала:

- У том филму имала сам три-четири партнера са којима сам се љубила и то ми је било најтеже, јер сам имала само 13 година. Највећи страх и стрес сам осећала зато што је требало да се љубим са непознатим људима, а нисам имала никаквог искуства. Сваког дана сам проверавала да ли ћу морати да снимим љубавне сцене. Када би ми рекли да нема таквих кадрова, одахнула бих - прича Мирка кроз смех и објашњава да је први, прави пољубац ипак имала пред камерама:

- У основној школи сам имала неке симпатије, али то су све били неки пољупци у образ и на брзину. Први, озбиљнији пољубац имала сам на снимању филма "Анђели 2". Прве емотивне сцене имала сам са Гораном Јевтићем. Сећам се да сам бежала од њега на сету, да немамо никакав контакт, зато што ми је све то било страно и стресно. Целу ноћ пре те сцене нисам спавала. Моји су ми рекли да ће кренути са мном на снимање, ако треба. Отишла сам сама да пробијем лед. Горан је приметио да ми је нелагодно пошто је био старији и искуснији и на прави начин ми је пришао и помогао. Објаснио ми је да је то улога и да то не ради Мирка, већ Софија и да су такве сцене уобичајне за овај посао - рекла је Мирка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.