Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СМЕШНО

Пољубила коња, срушио зид... Ово су НАЈБИЗАРНИЈИ разлози за развод

Ово је само још један доказ да ће људи наћи и најбизарнију ствар како би се растурили

1603371717_razvod.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Најчешћи разлози развода су превара и финансијски проблеми, али да ли знате да постоје и они чудни за које никада нисте помислили да би могло да доведе до развода.

Прочитајте још: Једни се смеју, а други се љуте на баку због оног што је урадила са БЕБОМ И ЧАШОМ (ВИДЕО)

Незадовољство у кревету

Један Рус након што је сазнао да му супруга није задовољна у кревету уградио је протезу за пенис. Током једне од врућих игрица, протеза је пукла, али је обећао да ће набавити нову. То међутим није било довољно брзо. Његова супруга је рекла да јој је доста неуспеха у кревету и да жели развод.

Папагај открио прељубу

Кућни љубимци вас могу спојити, али и раздвојити што потврђује случај у Кини. Жена је посумњала да ју муж вара кад је њен папагај понављао речи "развод", "волим те" и "буди стрпљива".

Жену је запосео дух

Мушкарац из Дубаија као разлог за развод брака навео је духа. Супруга је одбила да спава с њим, а њена породица такво понашање је оправдала духом из арапске митологије. Њу је, према тим тврдњама, запосео дух, а неколико религијских стручњака покушало је на њој да изведе егзорцизам.

Фото: деспоситос

Жена удомила 550 мачака

Мушкарац је поднео захтев за развод након што је његова супруга удомила 550 мачака. Он је тврдио да нема где да спава, а ни да једе. Иако су желели да се помире, одустали су, јер супруга није хтела да се одрекне својих кућних љубимаца.

Мушкарац је чистоћу схватао преозбиљно

Немица се развела од супруга након 15 година брака зато што је он био превише опседнут чистоћом и чишћењем.  Никада није могла да схвати његов перфекционизам, али кап која је прелила чашу била је она кад је срушио зид јер је био превише прљав.

Жена пољубила коња

Мушкарац се развео од супруге након што је на друштвеној мрежи видео фотографију на којој његова супруга љуби коња.  Супруга је рекла да је то само доказ њене љубави према арапским коњима и да не жели да буде с мушкарцем који сматра да је то варање.

Прочитајте још: Због "развратног, вулгарног и неукусног деколтеа" нису желели да је пусте у авион - СЛАЖЕТЕ ЛИ СЕ СА ОДЛУКОМ?! (ВИДЕО)

Превара из 1940-их

Италијански пар развео се 2011. године због преваре из 40-их година.  Мушкарац од 99 година затражио је развод од своје 96-годишње супруге зато што је пронашао љубавна писма које је 40-их година размењивала са другим мушкарцем.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas