Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕКОВИ ИЗ ПРИРОДЕ

Ово ВОЋЕ већ се појавило на пијаци, а УЉЕ његових семенки сачуваће нам ХИЉАДЕ ЕВРА и одлазак на операцију

Проширене вене на ногама, на свој начин, ремете квалитет живота. Отоци се, ипак, издвајају јер изазивају болове и отежавају кретање.

1593468424_vene.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Најмасовније незаразно обољење које светлост дана посебно угледа током високих летњих температура предствљају проширене вене, од којих пати између 50 и 80 одсто одраслог становништва.

Половина људи са овим здравственим проблемом мора да се лечи

Наиме, чак половина људи са овим здравственим проблемом мора да се лечи, било да се ради о проширеним капиларима или о венским тромбозама и улцерацијама, односно ранама. Оно што отежава лечење је чињеница да операција вена кошта неколико хиљада евра и да се вене и после операције могу вратити.

Прочитајте још: Бреза, липа, храст... Михаил открива: ДРВО може да вам помогне у ЛЕЧЕЊУ, важно је само да ЗАГРЛИТЕ ПРАВО!

Вене се најчешће први пут јављају у адолесцентном добу. У почетку су то капилари и мање вене, чији се проценат креће између пет и десет одсто. Међутим, време испољених компликованих манифестација наступа тек од 50. године живота, а лечење годинама захтева велику суму новца.

Прочитајте још: БИЛА ПОПУЛАРНА У ЈУГОСЛАВИЈИ И РУСИЈИ: Код куће направите МАСТ којом ћете решити главобољу

Субјективне сметње које одређена особа осећа су ноћни грчеви, болови у листовима, осећај тешких ногу, жарење коже, свраб. Ипак, за овај здравствеи проблем постоји и неколико лекова. Један од њих је и уље семенки грожђа.

Прочитајте још: Бори се против СТАРЕЊА и ПОБЕЂУЈЕ КАНЦЕР: Астрагал се сматра биљком БЕСМРТНОСТИ, има је и код нас

Уље семенки грожђа

Семе грожђа садржи витамин Е, флавоноиде, линоленску киселину и антиоксидансе олигомерне комплексе проантоцијанидина или ОПЦс. За ове састојке је доказано да јачају везивно ткиво у крвним судовима, побољшавају еластичност и смањују упалу. Може се наносити локално као и било које хидратантно уље. Додајте неколико капи слатког уља наранџе на семе грожђа и добиће се још боље дејство. Слатко есенцијално уље наранџе даје вам лепу арому, као и друге корисне састојке  за лечење и опоравак.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas