Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДМОР

Овог лета одмор у Грчкој се ипак исплати: Ултра Алл инцлусиве за хотел 5* = 7 ноћи од 1099€ по соби

Грчка је и даље сигурна летња дестинација, чак се тражи место више у хотелима на Халкидикију. Ултра алл инцлусиве на 7 ноћи у хотелу 5* од 1099 евра по СОБИ.

1627033891_naslovna.png
Фото: Травелланд
Oglas

С обзиром на ситуацију која је задесила цео свет прошле године, потпуно је у реду да осећате забринутост како ће ваш одмор протећи на некој летњој дестинацији. Највише интересовања наравно постоји за грчким летовалиштима. Места за бригу нема, јер је ситуација  у Грчкој под контролом, и нема разлога да се не опустите и уживате на некој од најлепших плажа Медитерана. 

Како сазнајемо у агенцији “Травелланд” места ипак има, али у неколико атрактивних хотела на полуострву Халкидики, и у Олимпској регији.

Фото: Травелланд

У живописној области Платамонас (регион Пиериа), добро је ушушкан Цронwелл Платамон Ресорт 5*. Од Солуна је удаљен једно 100 км  а само 1,5 км од места Платамон. Овде ћете наћи идеално место за дечију забаву, мир и тишину за родитеље. Хотелски комплекс се простире на  скоро 60.000м2 медитеранских вртова. Слободних места има од 31.7. а остали термини на 7 ноћења до краја летње сезоне су: 7, 8, 14, 21, 22, 28, 29. август; 04, 05, 11, 12. септембар.

Најнижа цена по СОБИ уз УЛТРА АЛЛ ИНЦЛУСИВЕ услугу износи 1099 евра за стандардну собу са погледом на море.

На првом полуострву Халкидикија, Касандри, у близини места Поссиди, а 24 км од места Калитеа смештен је луксузан хотел Поссиди Холидаyс Ресорт 5*. Идеалан је за одмор, забаву и рекреацију јер му позиција на самој плажи то и дозвољава. Боравак на 7 ноћи уз услугу полупансиона кошта 1220 евра у јулу (цена по СОБИ), а у септембру 769 евра.  Места има већ од 25.7. (остали термини су: 31.7; 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.8; 4, 5, 11, 12, 18, 19.9.)

Фото: Травелланд

Хотел окружен бујном вегетацијом и смештен на дугој пешчаној плажи са златним песком, а 800 метара од места Калитеа је популаран хотел Паллини Беацх Хотел 4* . Дели територију са хотелом Атхос Палаце. Састоји се од централне зграде од девет спратова и једноспратних бунгалова. Без сумње, савршен је избор за породице, парове и поједнинце свих старосних доба. Златне пешчане плаже, сликовити заливи, традиционална села, мала приобална острва и заклоњене увале, чине Паллини Беацх одличним избором за ваш летњи одмор.

Можете резервисати боравак на 7 ноћења већ од 25.7. по цени од 1019 евра (остали термини су: 31.7; 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29.8; 4, 5, 11, 12, 18, 19.9.). Уколико је 7 дана на мору премало, постоји и опција од 10 ноћења по најнижој цени у сезони од 699 евра (цена по соби).

Фото: Травелланд

О свм хотелима у Грчкој се можете детаљно распитати и резервисати неки од њих на адреси Добрачина 43 у Београду. Агенција “Травелланд” отвара своја врата сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas