Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДИЈЕТЕ

Овог лета понесите за БРОЈ МАЊУ хаљину! Питате се како, а ми доносимо РЕШЕЊЕ

Већи унос воћа и поврћа, смањен унос газираних пића и штетних угљених хидрата, али и обавезо укључивање протеина у сваку ужину и оброк.

dijeta.png
Фото: Pixabay
Oglas

Пуно се тога може рећи за споро, непрестано мршављење, али ако желите да смршати за изненадни одмор, доносимо вам нови план исхране заснован на најновијим истраживањима сагоревања масти.

Придржавајући се ових правила бићете на добром путу да до следећег месеца будете виткији, барем за један конфенцијски број.

Прочитајте још: Имате вишак килограма? Када сте гладни помиришите ВАНИЛУ и ЧЕКАЈТЕ

Најбржи начин за мршављење

План се заснива на повећању уноса воћа и поврћа, смањењу газираних пића, смањењу штетних угљених хидрата и укључивању протеина у сваку ужину и оброк.

Фото: Pixabay

За максималне резултате, препоручује се да у двонедељном периоду извршите што више измена. Исправите лоше животне навике у складу са препорукама и резултати ће бити видљиви већ за две недеље.

1. Преиспитајте доручак

Постоји мало доказа који показују да је резултат прескакања доручка повећана количина хране и жеље за уносом хране током остатка дана. Имајте први оброк у дану онда када сте заправо гладни.

2. Понесите ружичасто

Прочитајте још: Мајка и ћерка НЕПРЕПОЗНАТЉИВЕ! Сви су им се СМЕЈАЛИ, а онда су донеле одлуку и ОСЛАБИЛЕ 80 килограма (ФОТО)

Јапански истраживачи показали су да мишеви који дају пигмент који даје лососу и козицама своју ружичасту боју када се кувају. Ове животиње имају значајно мању телесну тежину и телесну масноћу него што су мишеви храњени сличном исхраном без овог пигмента. Нутриционисти препоручују да додате део ружичасте боје у свој дан.

Прочитајте још: Пун и млад МЕСЕЦ кажу да је време за ГЛАДОВАЊЕ! Ево и распореда када треба почети ДИЈЕТУ

3. Ужина пре спавања

Студије показују да они који спавају мање од шест сати теже добијају на тежини, него људи који спавају седам до осам сати. Испробајте ужину која подстиче ослобађање хормона сна мелатонина 20 минута пре спавања - као што је пола банане или две кашике овсене каше са две кришке ћуретине.

4. Масноћу убијајте калцијумом

Све већи број доказа указује да нам дијета богата калцијумом омогућава да уносимо више калорија дневно. Такође постоје докази да мозак, када је ниво калцијума низак, то открије и подстиче осећај глади, због чега једемо више. Тако је потребно да редовно једете орашасте плодове, семенке, спанаћ, купус, броколи и пасуљ, који такође обезбеђују и магнезијум.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas