Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Тврђава

Овом аутомобилу ни гранате не могу ништа! (ВИДЕО)

Канадска компанија од "Г класе" направила неуништиво возило

1597908623_INKAS_Mercedes_Benz_G63_04.jpg
Фото:Инкас
Oglas

Од ионако феноменалних аутомобила они праве незаустављиве, непробојне тврђаве на точковима за којима расте тражња.

Прочитајте још: Овде ПОСТОЈИ НАЧИН: Ево како да остварите ПОПУСТ на летовање

Канадска компанија "Инкас" прошле године је већ представила блиндирану верзију "Мерцедеса АМФ Г 63", али сада је понудила и "лимо" верзију, са много више простора у унутрашњости.

Прочитајте још: Просечна старост аутомобила у ЕУ је 10 година, а ево како стоји СРБИЈА

Иако се наравно, подаци о оклопу никада не представљају јавности, зна се неколико чињеница о овом возилу.

Тако се тврди да је оклоп тако конструисан да муниција калибра 7,62 мм или "Винчестер 308" не може ни да га загребе, а кров је ојачан тако је у стању да издржи удар две симултане ручне гранате. Лимузина је такође способна да са пробушеним гумама може да се креће максималном брзином. Стакла, акумулатор, електроника, такође имају "балистичку заштиту".

У унутрашњости возила, како кажу у овој компанији, све је уређено тако да "одагна страхове корисника од могућег напада". Зато је ту "4К ТВ", "Епл ТВ конекција", седишта са функцијом грејања, хлађења, масирања. Ова оклопљена лимузина има и систем за филтрацију ваздуха па је корисник заштићен и од хемијског напада.

Прочитајте још: Потврђена она народна:" Заклела се земља рају да се тајне све сазнају"! (ВИДЕО)

Под хаубом се налази "Мерцедесов" мотор радне запремине од 4,0 литара. Има осам цилиндара у В распореду и максималну снагу од 577 КС. Обртни момент је 627 нм. Убрзава до 100 км на час за 4,4 секунде. Претпоставља се да је максимална брзина електронски ограничена на 250 км на час, мада нема званичних потврда.

Цена није саопштена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas