· · Коментари: 1
СЕЋАЊА

Ову ПЕСМУ је Бора Дрљача посветио колегиници (ВИДЕО)

Бора Дрљача преминуо је јуче након дуге и тешке болести

1602490241_bora-1.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Прва

Познати певач иза себе је оставио синове Владимира и Милоша, али и бројне хитове по којима ће бити упамћен.

Прочитајте још: Бора Дрљача ПРЕДОСЕТИО смрт?!

Један је од најпопуларнијих певача у Југославији, а за свој рад добио је награду за животно дело. Снимио преко 50 носача звука на којима се налази око 400 песама, продао је преко пет милиона плоча и касета и наступао је по целом свету, понајвише у Америци, Канади, Аустралији, као и у западној Европи.

Иза себе је оставио бројне хитове као што су "Отишла је Данијела", "Ој ораје ораје", "Плачи мала плачи", "Стари вук", "Пријо моја како ћемо", као и многе друге, а једну песму посветио је својој колегиници анђеоског гласа Ради, која за то није ни знала.

- "Вереницу" сам посветио једној мојој колегиници Ради, дражесној црнки, анђеоског гласа. Путеви се наши разишли, ја јој написао песму, постала мегахит, а Рада није ни знала коме је посвећен стих: "Морам да јој кажем, јер не могу крити, да ће она моја вереница бити". И данас кад год запевам "Невернице моја врати ми сетим се ње - рекао је својевремено у једној емисји Бора.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.