Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Ожиљци од акни могу бити права ноћна мора: Да ли сте пробали ЛИМУН?

Свако од нас има бар један ожиљак као последицу бубуљица. Нису део само тинејџерског доба већ се јављају и када одрастемо.

1617019345_Depositphotos_255957070_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Акне се дешавају када дође до хормонске неравнотеже у телу. Свака промена у хормонима доводи до тога да жлезде производе више уља него обично, што доводи до зачепљења поре коже, омогућавајући бактеријама раст.

Прочитајте још: Подиже имунитет и смањује шећер у крви: Ова биљка користи се вековима у традиционалној медицини, а има бројне здравствене бенефите

Међутим, ту се прича не завршава, ако их погрешно третирамо извесно је да ће се се јавити ожиљци који не пролазе тако лако. Њихова видљивост некад траје недељама или месецима након избијања.

Постоји пуно кућних лекова које можете да испробате, али на крају морате бити стрпљиви, пише Миррор.

Лимун

Лимун делује као природно избељивач и помаже у осветљавању било каквих ожиљака на кожи. Уклања мртве ћелије коже, поспешује раст нових ћелија и побољшава еластичност.

Прочитајте још: Зашто је добро да пијемо НАПИТАК ОД ЦЕЛЕРА?

Поступак

Врховима прстију или ватом нанесите свеж лимунов сок директно на ожиљке. Оставите 10 минута, а затим исперите водом. Поновите 1 или 2 пута дневно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas