Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
2020.

Памтићемо је по корони, а донела је ових 5 ТРЕНДОВА: Први је WI FI гардероба!

Највећи део године провели смо у кући, мало смо путовали, али да ли је стварно било тако страшно?

1609426412_hleb.jpg
Фото: Пексел/Депозит
Oglas

Да треба да направите списак "шта сте научили у 2020. години", шта би прво уписали? И када вас после неколико година питају по чему памтите протеклу годину, шта ћете им одговорити?

Прочитајте још: Патите ли од празничне депресије?

Званично, прошла година је донела пет трендова, а резултат су гласања на друштвеним мрежама.

1. Тик Ток играње

У немогућности да оду у провод многи су ђускали у кући. И пожелели да то поделе са другима. Многи су ђускали са драгим члановима породице. И то делили на друштвеним мрежама.

2. Печење хлеба

Многи су се окушали у кухињи. Прво су гледали емисије о кувању, а онда помислили: Могу и ја то! Ипак, највећи куварски тренд 2020. године је печење хлеба. Наиме, прво су сви натрпавали намирнице "за недај боже", а онда нису значи шта ће са толико брашна!

3. Удомљавање жиотиња

Дуг боравак у кући учинио је да се многи осете усамљеним... А, ко је бољи од пса или мачке? Овај тренд удомљавања животиња је завладао широм света и мотив је свима био исти.

4. Пазл

Књиге, читање, филмови, књиге...Пазл се показао као одличан психотерапеут. Сталожено, пажљиво, мирно склапање делова је многима улепшало дане изолације.

Прочитајте још: Од пређела до слаткиша: Шта чини српску трпезу за НОВОГОДИШЊЕ ВЕЧЕ?

5. WI FI гардероба

Колико сте ципела купили ове године? Колико сте гардеробе купили? И где би је носили? Ове године се појавила, такозвана, вајфај гардероба, а подразумева дукс, тренерке или нешто удобно за рад од куће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas