· · Коментари: 0

ПАМТИТЕ ЈЕ КАО ПЕТРОЈКУ ИЗ "СЕЛО ГОРИ, А БАБА СЕ ЧЕШЉА"? Ево како сада изгледа! Била је жртва НАСИЉА (ФОТО)

Живот је није мазио.

1628677773_petrojka.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/РТС

Глумица Тијана Вучетић прославила се улогом Петројке у серији “Село гори, а баба се чешља”, а последњих година ретко је виђамо у јавности. Она је својевремено поделила и причу о томе да је била жртва породичног насиља.

- Развела сам се после три године брака, јер више нисам могла да трпим насиље. Први пут о овоме говорим јавно, јер сматрам да о томе не треба да се ћути. Не радим то због популарности, већ да бих помогла другим женама које пролазе кроз исто – рекла је она 2013. године.

Како је нагласила, улога Петројке доста јој је значила у каријери.

- Играла сам у 15 епизода од укупно 100 које су биле саткане од урнебесних сцена са глумачким великанима, јунацима серије Радошем Бајићем, Драганом Николићем Миленом Дравић, Милорадом Мандићем Мандом, Лазаром Ристовским, Олгом Одановић, Ненадом Окановићем, Радом Ђуричин, Милутином Мимом Караџићем, Надом Блам, Милијом Вуковићем, Метом Јовановским, Сузаном Манчић, Љиљаном Стјепановић, Момиром Брадићем, Светиславом Булетом Гончићем, Мирољубом Трошићем Ђодом итд… Преко ноћи ми се догодила вртоглава популарност, јер лик Петројке је врло оригиалан и упечатљив – рекла је Тијана за свет-аустралиа.цом.

- Мој живот је добио свој пун смисао оног тренутка кад сам родила ћерку која сада има девет година. Потпуно смо исте, и физички и по талентима, амбицијама итд. Морам рећи да је она за разлику од мене похађала часове глуме, код глумице Јоване Петровић, унуке чувеног Чкаље. Са навршених 12 месеци, баш на њен рођендан, глумила је Петројкиног сина у новогодишњој емисији “Нова година у Петровцу” на 1. програму РТС-а. Музикална је, има нежну боју гласа индетичну мојој, љубав према сликању такође је наследила. Управо ради цртеж на задату тему за конкурс који организује њена школа - рекла је поносна Тијана.

Осим у глуми, опробала се и у певању.

- Од малих ногу волим певање и сцену, певала сам, компоновала, мислим да сам за музику рођена. Превагнуло би ипак певање. Глума је дошла мало касније, али сам је јако заволела. Питају ме пријатељи када ћу поново глумити, за сада немам одговор, могу само да кажем, волела бих – закључила је Вучетићева.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.