Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЧАГА

Паразитска ГЉИВА је дар од Бога: Уништава ћелије РАКА и лечи АРТРИТИС

Паразитска гљива која живи на брези, обилује бројним лековитим својствима које лече од најтежих болести

1598273966_Depositphotos_201529246_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Чага, паразитска гљива која расте на брези налик на изгорелу, избраздану кору, крије тајну излечења од рака, напорног артритиса и делује подмлађујуће на цео организам.

Прочитајте још: Руски ЈУТЈУБЕРИ открили тајну њихових БАКА: ТРИ састојка за ДУГ ЖИВОТ

Због лековитости позната је и под називима "дар од Бога" и "краљица биља", а захваљујући разноврсним и свеобухватним својствима прозвана је "надмоћном биљком". Расте у шумама брезе широм Русије и у појединим деловима северне Европе. Најзаступљенија је у традиционалној руској медицини и користи се за одржавање природне равнотеже и верује се да даје младоликост, продужује живот и јача имунитет.

Како делује?
Активне компоненте у чаги делују антиоксидативно, антиканцерогено, антитуморски, антивирусно, имуностимулативно, аналгетски и антиупално.
Излечила је нобеловца Солжењицина

Сибирска чага постала је врло популарна када је споменута у књизи нобеловца Александра Солжењицина. Он је писао о оздрављењу од карцинома помоћу чаја од чаге након неуспешног лиечења по клиникама.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Јача од ароније и гоџија
Чага је најјачи познати антиоксиданс. Биљке попут ароније и гоџи бобица нису јој ни близу! Заузима прво место на ОРАЦ лествици, која мери ниво антиоксиданса у намирницама.

Сибирска дивља чага је моћан адаптоген и најјачи познати антиоксиданс. Истраживања су већ показала су да је чага пуна драгоцених биолошких активних супстанци, од којих неке не садржи ниједна друга биљка. Чагина киселина, која према тврдњи руских научника нормализује метаболизам и лековито делује на све органе и ткива људског организма.

Уништава деформисане ћелије, даје се после хемотерапије.

Ова сибирска гљива је природни борац против тумора захваљујући бетулинској киселини, која спречава развој рака и уништава канцерогене ћелије, притом не угрожава здраве. Делује против рака дојке, јајника, врата матернице, простате, плућа, желуца, слезине, мозга и тимуса, чак и леукемије, меланома и лимфома.

Прочитајте још: ПРЕДЛАЖЕМО рецепт за излетнике: Чорба од ЧИЧКА, кафа од МАСЛАЧКА, а намаз од ОВЕ биљке

Користе је астронаути
Делује против стреса, који узрокује 90 одсто свих болести.Совјети су спортистима и астронаутима давали аадаптогене за побољшање умних и телесних способности. Један од њих је била и чага.

Чага моћним противупалним деловањем и механизмом апоптозе уништава деформисане ћелије. Корисна је и као додатак конвенционалним средствима за хемиотерапију, јер ублажава њихове нуспојаве и јача имунитет.

Креме лече зглобове.

Креме од чаге за зглобове руски лекари успешно су примењивали у борби са оболевањем зглобова и проблема са венама.

Пије се као кафа
Чага се меље у фини прах и претвара у напитак сличан кафи или чају, а може примењивати и у облику тинктуре. Чаја од чаге штити од стреса, трајно повећава отпорност организма.

Прочитајте још: ЈЕЛЕНИ је опадала коса, лекари нису имали лек: Чула је за МОНАХИЊЕ И МАНАСТИР, а сада се многи СРБИ лече ту

У Сибиру се редовно пије, што је можда узрок изванредне дуговечности људи са овог поднебља.

Тражите дивљу чагу!

Чага се може набавити преко интернета у облику праха или готове тинктуре. Потрудите се да то буде дивља органска чага, која је слободна од свих пестицида.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas