Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
И БОГАТИ ПЛАЧУ

Парис Хилтон кроз сузе испричала потресне детаље из детињства: "Дрогирали су ме и гледали голу!"

Парис Хилтон на суду је испричала кроз какву тортуру је прошла током боравка у интернату

1612943470_paris.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/парисхилтон
Oglas

Парис Хилтон, присетила се дешавања из Прово Канион у савезној држави Утах, где је годину дана преживљавала ментално, вербално и физичко злостављање.

Прочитајте још: ДРАМА: Николина Пишек и њена ћерка пронађене у стану без свести!

Славна старлета, кроз сузе се присетила момента који су јој обележили како је сама рекла, читав живот.

- Иако се школа Прово Канион рекламирала као водећи центар за лечење, деловало је као да је сам пакао на земљи. Плакала сам док све док не заспим, молећи се да се пробудим из те ноћне море - рекла је парис  на суду.

- Када сам имала 16 година, два човека су ме пробудила усред ноћи са  лисицама. Питали су ме да ли желим да идем лакшим или тежим путем. Изнели су ме из моје собе док сам из свег гласа вриштала и молила за помоћ.

Она је пре ове школе похађала још две сличне, које су се биле за "проблематичне тинејџере", а у оба је, тврди, била злостављана. У Прово Каниону, каже, "11 месеци није удисала свеж ваздух, а није видела ни сунчеву светлост. Такође наводи да је била "присиљена да конзумира лекове због којих се осећала отупело и исцрпљено".

Особље школе описала је као зло и да је редовно виђала како су децу тукли, спутавали, давили, па чак и сексуално злостављали.

- Није било никакве приватности - сваки пут кад бих користила купатило или се туширала, то се надзирало. Са 16 година, као дете, осетила сам како буље у моје наго тело. Била сам само дете - рекла је Хилтон.

Школа у коју је ишла, поново се нашла на мети оптужби укључујући премлаћивање, дрогирање и сексуално злостављање и спречавање ученика да контактирају своје родитеље.

Прочитајте још: Мајли Сајрус се сломила на бини и кроз сузе поручила: "Свачија патња је различита" (ВИДЕО)

Хилтон је први пут о трауми коју је проживела проговорила у свом документарном филму, којим је скренула пажњу јавности на дешавања из поменуте школе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas