Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Парижанке су даме од стила, а уз ТРИ класичне комбинације нећете погрешити

Францускиње се и даље држе правила "мање је више", јер најједноставнији одевни предмети су уједно и најефектнији.

1614084157_pari.PNG
Фото: Youtube/ screenshot ParisianVibe
Oglas

Свака жена у орману мора да има црну хаљину, белу кошуљу, камел мантил и беретку. Уз ове делове гардеробе се све слаже и када се њима додају детаљи, попут мараме или каиша, добија се жељени изглед.

Прочитајте још: Византијско-плава јакна је ХИТ пролећа

1. Тренчкот

Женски тренчкот је класика и мантил до колена треба да има свака жена у орману. Најпрактичнија је тегет боја, али камел иде уз све и савршен је за пролећне дане. Катрин Денев је у таквом беж тренчкоту шетала по киши, носећи кишобран и светло плаву мараму око врата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @parisianvibe

2. Црна хаљина

Погрешно је мислити да мала црна хаљина треба да се носи само ноћу. Тачније, то зависи од хаљине. Уколико је деколте дубок - хаљина се носи само ноћу. Међутим, црне хаљине изгледају савршено када су у стилу француских креатора попут Ив Сен Лорана и имају око врата белу крагну и мараму. Управо такву хаљину носила је Кетрин Денев у филму "Лепотица дана" и изгледала је прекрасно.

Прочитајте још: Удобно и заводљиво: Понесите БЕЛУ КОШУЉУ на разне начине!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris (@paris)

3. Беретка и џемпер

Беретка је француски класик који је одличан за кишни дан, јер чува косу од влаге. Обично по кишном дану не знате шта да обучете, а беретка је добар почетак. Уз беретку обуците џемпер и панталоне. Водите рачуна да боја прави контраст са остатком гардеробе, јер ће се само тако истаћи.

Прочитајте још: Како укомбиновати јамболију на леђима, а да се за вама сви окрену (ФОТО)

Прочитајте још: Ана Ивановић показала како треба да се облачи ДАМА: Најлепша тенисерка представила 4 СВАКОДНЕВНЕ и ЕЛЕГАНТНЕ комбинације (ВИДЕО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas