Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
невероватно

ПАС чекао власника недељу дана испред болнице: Још један доказ да је најбољи човеков пријатељ (ФОТО/ВИДЕО)

Женка мешанца по имену Бончук скоро недељу дана је чекала испред болнице у Турској, све док њен власник није отпуштен након лечења због можданих проблема.

1612086581_Untitled.jpg
Фото: Принтсцреен/ Yоу Тубе/ Даилy Сабах
Oglas

Бончук, што на турском значи „перла“, награђена је за своју верност емотивним сусретом са власником Кемалом Сентурком (68), када је коначно изашао из болнице у граду Трабзон на североистоку Турске, преноси Тањуг.

Прочитајте још: Необична породица: Брачни пар удомио медведа пре скоро три деценије (ФОТО)

Сентурк је пребачен у болницу 14. јануара због емболије мозга, а Бончук, која је име добила по својим смеђим очима, пратила је кола хитне помоћи.

Од тада се свакога дана враћала и чекала испред болнице, а особље ју је понекад хранило.

Сентуркова ћерка је неколико пута покушавала да керушу да врати кући, али је она сваки пут бежала да би се вратила пред болницу.

Када је Сентурк ове недеље коначно изашао из болнице, Бунчук је трчала око његових инвалидских колица, скакала да би је помазио и махала репом.

Прочитајте још: Обиграва око фрижидера: Ево колико МАЧКА треба да поједе током дана! И ни залогај више!

- Човек се због тога осећа веома срећно. Тај пас нам је веома близак, као људско биће и веома сам срећан због тога - рекао је Сентурк.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas