Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

ПАС Шенон Доерти открио да славна глумица има РАК, ево и КАКО

Глумица је била сама код куће када је сазнала да јој се рак вратио и то да се налази у четвртом стадијуму

1601631120_senon.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /абц неwс
Oglas

Шенон Доерти, надала се да је 2017. године успела да победи опаку болест и да је њена ноћна мора готова. Ипак, поражавајуће вести, недавно је добила.

Прочитајте још: Да није глумица бавила би се ОВИМ послом: ЏЕНИФЕР АНИСТОН открила да је желела да ПРОМЕНИ ЗАНИМАЊЕ

Упркос раку који се проширио на њене лимфне чворове, исцрпљујуће операције, хемиотерапије и радиотерапије, показале су се успешним, па је глумица отишла у ремисију. Њен пас Боуви, први је открио да је болесна. Немачки овчар, више пута је њушкао подручје где је њен тумор накнадно откривен. 

- Када сам се вратила са операције, поново је некако ишао право ка том подручју - рекла је Шенон за америчке медије и додала: - Када сам имала прву хемиотерапију, моје тело је стално њушио. Иако је и раније био заштитнички настројен, сада нико не сме да ми приђе. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Симплy тхе бест. #натионалдогдаy

А пост схаред бy СханненДохертy (@тхесхандо) он

Две године након болног сазнања да има рак, Шенон је почела да свој живот враћа у нормалу, али је почела да осећа необичне болове у леђима након вежбања. Нажалост, убрзо се показало, да њена нелагодност је ипак нешто много страшније од истегнутог мишића. 

Прочитајте још: Породила се Ники Минаж: Певачица по први пут постала мајка (ФОТО)

- Болело је ужасно - рекла је. Почетком 2019. године, забринуто је позвала онколога, који јој је одмах заказао скенер и резултати су били поражавајући. Рак се вратио, али овога пута метастазирао је на кичму и то у 4. стадијум.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Туесдаy......

А пост схаред бy СханненДохертy (@тхесхандо) он

- Увек сумњате да ће се ово догодити, али сам дефинитивно мислила, да сам га победила. Била сам прави ратник, истински преживели и убеђена да сам убила рак - изјавила је током гостовања у једној емисији.

Њен супруг, фотограф Курт Исвариенко, није био у Лондону, када су вести стигле. Уплашена Шенон, испричала је како је шетала по соби плачући и почела је да гугла експериментална испитивања рака дојке. Први пут је одлучила да своју болест држи у тајности, иако је до тада уредно обавештавала своје пратиоце о свему.

Убрзо након тога, њен колега из серије Беверли Хилс, Лук Пери, познатији по улози Дилана, изненада је преминуо од јаког можданог удара. Шеннон је тада пристала да се појави у емисији у  његову част:

- Било ми је тако чудно да ми се постави дијагноза, а онда неко ко је наизглед здрав иде први. Било је заиста шокантно и најмање што сам могла да учиним за њега, била је та емисија -  рекла је.

Поново је држала своју дијагнозу у тајности, а једини ко је био упућен у читаву ситуацију је колега Брајан Остин Грин, са којим је 16 сати дневно проводила на снимању римејка Беверли Хилса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas