Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

ПАУЗУ НА ПОСЛУ користите да једете, за цигарете или разговор са колегама, а заправо ОВО је НАЈБОЉЕ да урадите

Многи паузу користе како би јели или како би запалили цигарету и попричали са колегама, али постоји једна много боља ствар која ће вам омогућити да будете продуктивњи и енергичнији.

1602322213_Depositphotos_26627431_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Свакоме је његов посао тежак и сви због тога једва чекају када дође време паузе.

Иако је главна пауза предвиђена за јело, постоје и оне краће паузе које можемо узети с времена на време и које нам омогућавају да се мало одморимо од напорног посла.

Међутим, већином сви ову паузу користе како би отишли да спреме нову кафу или како би запалили цигарету са колегама.

Прочитајте још: Најбоља метода! Сваког дана НЕ РАДИТЕ НИШТА у периоду од 2 сата

Оно што треба да урадите јесте да се покренете и да изађете напоље, ван свог радног места и да ухватите кратак круг. На овај начин ћете се покренути, покренућете крвоток, унећете више кисоника у ваше тело, па ћете се разбудити и истовремено боље размишљати.

Фото: Депозит

Велики број људи за време паузе још увек остаје на својим радним емстима, док у седећим положајима гледају поруке на друштвеним мрежама и читају вести. 

Прочитајте још: ЛУЧИЋ открио: НОВИНАРКА "ТРЕЋЕГ ОКА" дознала шта је заједнички ЦИЉ Трампа и Путина

Можда вас ово опушта, али никако није добро за здравље вашег организма. Потрудите се да сваког дана одете у кратку шетњу, макар на 10 минута и видећете да ћете се осећати боље и да ћете остварити боље резултате на послу.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas