· · Коментари: 0
ШОК

Пазите шта пишете: Због псовке на Whats App-у, жени из Велике Британија прети казна од годину дана!

Британка би могла да проведе годину дана у затвору након што је послала љутиту поруку бившем цимеру која је садржала и једну псовку

1612536896_smartphone-2454611_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Колико пута сте се посвађали са цимером или цимерком и током расправе послали поруку која садржи псовкуе. Сви смо то урадили, али срећа да се то није догодило уДубаију или некоме ко тамо живи.

Прочитајте још: "Запамтите да је ОН господар у кући"... Ово је приручник за жене из 1955. године (ФОТО)

Фото: Пиxабаy

Неименована 30-годишња Британка недавно је приведена у Дубаију након што је послала једну псовку преко WхатсАпп-а свом бившем цимеру који је догађај пријавио локалној полицији.

Док је покушавала да напусти Дубаи и врати ствари у Велику Британију, власти на аеродрому нису јој дозволиле да оде, уз образложење да има нерешен полицијски случај.

 

Делили смо стан и сви смо били лежерни једни с другима. Никад у животу нисам имала проблема и шокиран сам што сам обележена као криминалац због приватне размене поруке на  WхатсАпп-у са неким с ким сам живела. Још горе је што су поруке биле од пре неколико месеци и тек сада, када сам спремила све своје ствари, резервисала лет и када ми ускоро истиче виза, доживљавам овако нешто

Прочитајте још: Највеће онлајн ПРЕВАРЕ су пред празнике, ЗОРАН платио камеру добио држач за миша (ВИДЕО)

Извршна директорка затвора у Дубаију и објашњава да Уједињени Арапски Емирати имају строге законе. Ови закони омогућавају хапшење, притварање,  чак и кривично гоњење због једне псовке на мрежи. Они такође имају екстремно значење да би се кривично гоњење могло догодити у пуној мери чак и ако би изјава која садржи реч за претрагу дошла ван Емирата.

- Правни поступци у Дубаију су дуготрајни, а неозбиљан случај попут овог може потрајати и месецима да прође кроз локални систем, не узрокујући крај патњи. Уз хотелски смештај, законске таксе и новчане казне за вишак, апсурдна оптужба може брзо прерасти у десетине хиљада фунти, губитак посла и у најгорем случају, затворску казну.

Прочитајте још: Променио мрежу: Да ли сте видели ПУТИНА као "Тиктокера"? УРЕНЕБЕСНО! (ВИДЕО)

Приведена Британка, покушала је да замоли бившег цимера да повуче оптужбе, али још увек није добила одговор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.