· · Коментари: 0
НОКТИ

Педикирке из Њујорка саветују: Овог пролећа шетајте ЦИМЕТ, карамел или јоргован НОКТЕ

Време је да тамне лакове за нокте замените светлијим и тако поздравите пролеће.

1617470896_Depositphotos_338921020_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Њујоршки стручњаци за нокте, Флери Роуз и Џули Канделек, говорећи о овопролећним трендовима, издвојиле су на десетине нијанси. Међу њима су пастелне (плава, јоргован, корална), затим жуте, па смеђе (карамел, цимет, чоколада), готово све зелене (од маслине, преко маховине до блиставог смарагда), као и лак у боји трешње, малине и брескве.

Прочитајте још:  Девојке, ево РЕШЕЊА! За чишћење четке за шминку треба вам сапун и ЛЕГО КОЦКА (ВИДЕО)

Шкољка нокти
Можете да се определите и за светлуцаве, рецимо неупадљиви у нијанси шкољки или нешто приметнији, светлољубичасти. Ту је и елегантна боја орхидеје, ружичасто-љубичаста, али са пригушеним подтоном, што је чини дискретнијом.

Светлој кожи веома ће пристајати плави лак, али не било који, већ његова софистицирана нијанса - није ни тиркизна, нити она коју има камен лапис, већ нешто између тога. Од оних који "вуку" на плаво ту је беби, смирујући, инспирисан магловитим јутарњим небом, али и упечатљив неонски.

Браон је шик!

- Жене се заљубљују у све нијансе браон, која је невероватно шик. Топле су, неутралне и помало неочекиване - каже Канделекова.

Расположење дижу бутер нокти, али маховина је тренд пролећа 2021. године!

Ако нисте спремни за истинску смеђу, испробајте неутралну, између карамеле и бакра, која је истовремено и пригушена и упечатљива. Ту је и весела боја корала, али не прејака, која ће вас директно асоцирати на топле и песковите плаже.

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

- Расположење ће вам подићи и маслац жути лак, који пристаје свим нијансама тена. Флери Роуз и Џули Канделек упиру прстом и у зелену боју. "Тонови маховине су нарочито добри ако оклевате да носите зелено, јер су пригушенији од менте, поготово ако преко лака ставите и мат завршни слој  - истиче Роузова.

Фото: Депозит

Ту је и ћудљива нијанса маслине, а ако волите нешто блештавије, нека ваш одабир буде лак у боји смарагда. "Смарагд ће бити нарочито модеран. Учиниће да се осећамо као да се налазимо на тропској плажи, чак и када не мрдамо из куће", тврди Кандалекова.

Лимун нокти
Једна од најтраженијих боја ове године је жута. Виђаћемо је на свему, па и на ноктима, било да је реч о оној јаркој, која подсећа на егзотичне птице или једва приметној, која асоцира на лимун.

Прочитајте још: Ким Кардашијан измислила златне НАЗУБИЦЕ, нови тренд за девојке са лепим уснама (ФОТО)

И живахна боја малине би требало да се нађе на врху листе омиљених лакова за пролеће, нарочито она која није ни превише неонска нити подсећа на Барбикину кућу из снова, већ је, по тврдњи њујоршких стручњака, "најлепша јаркоружичаста свих времена".

Маслина и малина су најлепше њујоршке боје...
Фото: Депозит

У понуди је и пастелна светло резедо нијанса, толико нежна да вам за њу нису потребни ни завршни ни основни слој, што је чини савршеном за оне дане када имате само десетак минута за лакирање. А попут звезде ћете засијати уз бледуњаву, али светлуцаву нијансу лака, која магично мења боје на сунцу.

Резедо је увек модерна, а фуксија кокетна.

Овај лак можете да користите на само два нокта, а да остале премажете, како предлаже Канделекова, на пример, кокетном фуксијом. Такође, у понуди су и такозвани провидни лакови, који истичу природну нијансу ноктију, али који притом имају благу примесу пинк нијансе. Или, одаберите онај у боји бадема, готово неприметан и софистициран.

Прочитајте још: Најмлађа и најслађа шминкерка: Има четири године и већ је прави професионалац у свом послу (ВИДЕО)

Уколико сте, ипак, заљубљеница у "мрачне" лакове, онда нека ваш избор буде тамнољубичаста. Она је алтернатива црној боји коју већ сезонама радо носимо.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.