Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОРЕ

Песницама масирајте ПОДВАЉАК, гледајте у плафон и РЕШИТЕ ГА СЕ!

Против подваљка се морате борити, јер се појављује свима, а не само људима са вишком килограма!

1596979546_Depositphotos_250727366_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Мислите да подбрадак чешће имају гојазне особе? Грешите.

Прочитајте још: У једном од омиљених летовалишта Срба ако испоштујете ОВАЈ УСЛОВ, резервација ће бити ЈЕФТИНИЈА

Прочитајте још: Лагана летња пословна гардероба коју ћете ОБОЖАВАТИ! ОВЕ комаде морате имати у свом ормару

Са њим се боре и ситнији, мршавији људи. Свима је заједничко то да га сматрају непривлачним и тешким за прикривање. Ипак, постоје начини да подваљак знатно умањите, уз помоћ неколико једноставних вежби.

Вежбајте Фото: Депозит
Масирајте подваљак док гледате ТВ.

Док се опуштате гледајући телевизију, запослите своје песнице у борби против подваљка. Ставите их испод браде и масирајте овај део врата кружним покретима. На овај начин убрзаћете проток крви и, с временом, смањити подбрадак.

Лезите на под па главу подижите све до груди, држит неколико секунди.

Још сте испред ТВ, а почеле су рекламе? Не идите у другу просторију, већ лезите на леђима на под поду, па је полако подижите све до груди. Останите неколико секунди у овом положају, па полако спустите главу да опет виси преко ивице. Поновите вежбу пет пута. Уколико вам је вежба претешка, придржавајте главу рукама, тако што ћете их прекрстити на потиљку.

Подигните главу ка плафону!

Следеће две вежбе радите из седећег положаја. Најпре браду подигните ка плафону и, већ након неколико секунди, осетићете како вам се мишићи врата истежу. Останите у овом положају 10 секунди, па пажљиво вратите главу у почетни. Поновите неколико пута.

Прочитаје још: Лице негује КУЋНА РАДИНОСТ! Направите домаће МАСКЕ за све типове коже

Последњу вежбу започните из истог положаја као претходну, брадом уздигнутом ка плафону. Из тог положаја правите покрете као да шаљете пољупце, али нешто наглашеније. Поновите од 10 до 20 пута.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas