· · Коментари: 0
ФРИЗУРЕ

ПЕТ фризура које можете да направите САМЕ за НЕКОЛИКО минута

Не требају вам фен, пегла или фигаро, довољна је само гумица за косу

Depositphotos_315872118_s-2019.jpg

Ако сте се умориле од заказивања термина и одлазака у салон, или просто имате мањак новца или времена, откривамо вам пет начина на које можете брзо и саме да направите фризуру.

Рибља кост у репу

Прво исплетете од предњих праменова и шишки рибљу кост, а затим је вежите тако да позади пада у лаган и елегантан реп. Ова фризура идеална је како за свечане прилике, додатком одговарајућег аксесоара тако и за пословне или свакодневне изласке.

Прочитајте још: Потпуни ХИТ или највећа БИЗАРНОСТ? Да ли бисте и ви својој коси урадили ОВО?!

Ниска пунђа

Узмите по један дебљи прамен са обе предње стране косе и увијте око своје осе па их лагано вежите у један реп позади, затим остатак косе полако убаците изнад гумице и ето савршене пунђе за само два минута.

Фото: Депозит

Лажни реп

Већина жена сања о дугачкој коси, а кад косу свежемо она визуално изгледа пуно краћа. Уместо једног репа, завежите два, један мањи, “лажни” одмах до врата, и један “прави”. Лажни реп вежите гумицом у боји косе, како бисте га што боље камуфлирали, а прави, гумицом која ће привући пажњу.

Овакав реп могу носити и жене равне косе, но много је неприметније ако је коса коврчава или благо валовита.

Прочитајте још: Ово је ВАШИХ ПЕТ МИНУТА! Приуштите себи КРАЉЕВСКИ третман после напорног дана

Пунђа цвет Фото: Депозит

Пунђа цвет

Поквасите косу и рашчешљајте је. Потом направите раздељак са леве или десне стране, сасвим је свеједно. Плетење ове плетенице започните од шишки. Када покупите косу изнад увета, почните плетеницу да усмеравате ка другој страни. Узимајте мање праменове са доње стране. Са горње стране, косу лагано скупљајте са лица.

Узимајте мање праменове и припремите гумицу.

Када дођете до другог уха скупили сте сву косу. Сада плетеницу усмеравате ка супротној страни, при том обавезно покупите преосталу косу. Када сте сву косу придружили плетеници, настављате да плетете обичну.

Праменове који се налазе са спољашње стране нежно извлачите како бисте формирали латице. Вежите је гумицом за косу и то је цео поступак.

Прочитајте још: НЕ БАЦАЈТЕ поломљен пудер, сенку или руменило: Откривамо вам како да их СПАСИТЕ (ВИДЕО)

Уврнути ниски реп

Рашчешљану косу одвојите тако да трећина косе са једне стране остане слободна, а све остало вежите у ниски реп. Слободан део косе увијте неколико пута и пребаците га преко везаног репа, на крају вежите истом гумицом испод репа. Ова лака фризура савршена је за све прилике.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.