Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УРЕЂЕЊЕ КУПАТИЛА

Пет купатилских БИЉАКА при слабом осветљењу које АПСОРБУЈУ ВЛАГУ

Користи од собних биљака у купатилу су вишеструке, пре свега што апсорбују влагу и дају просторији пријатнији изглед.

1630927621_Depositphotos_365050898_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Биљке су елегантан декор за купатило, било да су висеће или су у лепим саксијама.

Прочитајте још: Очистите беле наслаге са КЕРАМИЧКИХ САКСИЈА помоћу јефтиног састојка из кухиње!

Идеално собно цвеће за купатило је оно које воли влажност и напредује у мрачнијим просторијама. Представљамо вам листу најпогоднијих биљака за купатило.

1. Орхидеја

Елегантна орхидеја која дуго цвета је идеална биљка за купатило. Будући да потиче из егзотичних крајева, влага и пара јој уопште не сметају. Потрудите се да јој обезбедите макар малу траку природног светла.

2. Златни потос

Потос воли влажност и не смета му нередовно заливање. Могу да преживе и напредују у просторијама у условима смањене светлости. Потод чисти токсине из ваздуха, што је још један плус. Можете га држати окаченог било где у купатилу.

3. Хлорофитум

Биљка добро позната по томе што пречишћава ваздух, а добро подноси тамније просторије.

4. Пеперомија

Обожава топплоту и пару и због тога је купатило идеално место за ову собну биљку, ипак ипак јој је потребно више сунчеве светлости него осталим биљкама са листе, па је најбоље да је држите на прозору.

5. Свекрвин језик

Природна влажност купатила и мањак светлости не представљају проблем за свекрвин језик. Такође уклања токсине из ваздуха.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas