· · Коментари: 0
ПРИВЛАЧНО

ПЕТ НАВИКА жена које су УВЕК атрактивне!

Неке жене напросто зраче и привлаче пажњу. Не можемо уперити прстом шта је тачно у питању, али напросто желимо да будемо у њиховом присуству.

1630226421_woman-3083379_1920.jpg
Фото: Пиксабеј

Дајемо вам листу од седам тајних ствари, које их чине увек привлачним.

Прочитајте још: Десет најбољих ПОЗА за ФОТОГРАФИСАЊЕ У ПАРУ! Када имате разлику у висини, ево како да станете! (ФОТО/ВИДЕО)

1. Права ја?

Један од најбољих начина да изгледате привлачније је бити прави ви када сте са другим људима. Звучи као клише, зар не? Како сте ви прави?

Па ево једног начина. 

Студија из 1997. показала је да је добро држање фактор у томе како су учесници (студенти) оцењивали привлачност људи на фотографијама.

Једна важна ствар коју можете учинити је да не слушате негативне ствари које говорите о себи у глави и наглас. Обично се не понашамо као ми јер се не осећамо угодно сами са собом. Говоримо о себи негативне ствари попут: „Нисам згодна,„ Чудна сам “,„ Глупа сам “, и због тога претпостављамо да нас остали виде на исти начин. Поправите мишљење о себи тако што ћете сваки дан навести једну ствар коју волите код себе.

Фото: Пиксабеј

2. Волите како изгледате у одећи?

Чињеница: „НЕ изгледам лоше у одећи, али НЕКА одећа ми не стоји добро.“

Одећа која изгледа лоше на вама, није ваша кривица!

Све је у разумевању вашег облика тела и знању како обликовати свој облик тела.

Постоји толико сјајних постова на блогу или водича на Јутјубу о томе како одредити свој облик тела и обући се спрам тога; зато оснажите себе и будите сигурни!

3. Будите пажљиви

Када разговарате са људима, немојте их игнорисати. Мислим, размислите о томе; колико сте се пута осећали фрустрирано када сте могли да кажете да вас је неко потпуно искулирао или само чекао да завршите како би могао рећи шта жели да каже?

Давање
Јесте ли се икада запитали како су неки људи у вашем животу постали омиљени свуда унаоколо? Па, ако приметите њихове навике и ствари које свакодневно раде, видећете да обично нешто дају другима. Било да је то љубазна реч упућена колеги или куповина кафе за свог супружника. Људи се аутоматски одбијају од оних који стално узимају само за себе.

Толико привлачности долази из самих ваших поступака и стављања других на прво место. И не мислим на стално жртвовање за друге; Само мислим на начин размишљања који ће учинити да се други осећају онако како бисте ви желели да се осећате.

4. Срећа

вежбање захвалности за добре ствари у вашем животу је одличан начин да будете срећнији и ширите срећу на друге. Као што студије често указују на то како добар смисао за хумор помаже некоме да изгледа привлачно, тако ће се ширити и срећа.

Мислим, колико сте се пута удаљили од пријатеља који је временом постао све негативнији? Покушали сте да саслушате и понудите решења, али они то нису прихватили. Искрено је исцрпљујуће и фрустрирајуће и ускоро не желите да будете у близини те особе; они једноставно не желе да предузму акције како би побољшали живот и кад год причате, све је у вези са њима и њиховим проблемима.

5. Правилно држање

Добро држање може одмах променити ваш изглед. Ођедном се издвајате међу свима осталима и изгледате много виткије и грациозније. У ствари, студија из 1997. показала је да је добро држање фактор у томе како су учесници (студенти) оцењивали привлачност људи на фотографијама.

И знаш шта? Када имате добро држање, на крају шаљете поруке мозгу због којих се осећате оснаженије и сигурније. Зато покушајте да вежбате ове недеље и видите како се осећате!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.