· · Коментари: 0

ПЕТ разлога зашто је ДОБРО венчати се пре ТРИДЕСЕТЕ

Па када је право време за венчање?

1620305441_jl.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе/Мовиецлипс Цлассиц Траилерс

Сви знамо да то више није нешто што заправо морамо да радимо, али већина људи и даље одлучује да се венча, јер је то као гест љубави, велика забава, а у неким земљама постоје одређене погодности које доноси брачни живот.

Али ако се осецћате као да сте приморани да се венчате пре тридесет, јер ће бити касно - зауставите се и размислите о томе.

Чему журба?

Увек ћете моћи да се венчате, али разводи су "мучење", не само емоционално, већ и финансијски. Зато је увек боље сачекати док не будеш потпуно сигуран уместо да журиш. Заправо, ево неколико врло добрих разлога да се венчате тек после 30 година.

За све је крив Холивуд!

1. Знаћете шта заправо желите од свог партнера. Треба вам времена да схватите шта волите и шта вам треба наспрам идеје о томе како замишљате савршене везе на основу филмова. Изненадићете се колико се стварни живот разликује од онога у шта верујемо због Холливода и који делови филмови романтизују и који су делови заправо важни и вредни.

2. Бићете много бољи у преношењу својих потреба, мисли и мишљења о партнеру, уместо да се само надате да вам може читати мисли. Сви смо врло емотивни и пренагљени у двадесетим годинама, тек учимо и растемо и постајемо личност каква ћемо бити. Тешко је време покушати створити трајно партнерство јер бисте за годину или две могли бити буквално друга особа.

3. Много је већа вероватноћа да ћете у тридесетима бити боље финансијски потковани него у двадесетима. Не кажемо да ћете знати све у тридесетима, многи од нас се и даље боре са оним што желимо бити и како би наша каријера требала изгледати чак и у тридесетим годинама, али бар до тада већина нас успева научити како да се баве новцем.

4. Имаћете више времена за експериментисање, путовање, испробавање нових ствари. Виђаћете се около, имаћете потпуну слободу. Можда мислите да је глупо, али боље је да све то испробате и избаците из свог система, уместо да се рано венчате и питате како би то било.

5. Заувек је дуго ових дана. Људи живе дуже него икад раније, па ће вам венчање у тридесетим годинама и даље оставити најмање пола века брачног живота. Нема потребе за журбом. И даље ћете добити своје заувек ако сачекате мало да се завежете. Осим тога, увек можете једноставно покушати да живите са неким пре него што се венчате са њим, то је одличан начин да научите праве боје те особе и какве оне изгледају у њеном свакодневном животу и свакодневним навикама.

                               Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.