Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕЗИК ЉУБАВИ

Пет сигурних знакова да сте пронашли ПРАВУ ЉУБАВ

Корисни савети за све оне који су у љубавној дилеми.

1607499448_Depositphotos_180672428_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Права љубав, искрена осећања, сигурност и поверење у вољену особу ствари су које нас чине срећнима. Некима је требало дуго да све то пронађу, неки све ово имају од најранијих дана, а неки су још у потрази.

Уколико се налазите на почетку везе или сте упознали особу која вас је оборила с ногу прочитајте пет знакова који откривају да је реч о оном правом.

1. Планови и снови

Тренутак у ком маштате о будућности с новим партнером може открити пуно. Ако вам она улива страх и несигурност, права љубав још није на видику. Али ако је јасно можете замислити и притом осећате невероватно задовољство и нестрпљиво узбуђење реч је о најдубљој љубави. Исто је и с плановима за годишњи одмор, путовање или чак обичну вечеру следећег викенда. Што су планови богатији и чине вас срећнијима то је ваша љубав јача.

Прочитајте још: КОМПРОМИС И ПОДРШКА: Три ствари које прихвата партнер који вас воли

2. Гестови

Права љубав није исказана у бројкама и поклонима већ у лепим гестовима које говоре пуно више. Када сте спремни своје жеље да ставите на друго место, а све како би слободно време провели с новим партнером реч је о правој љубави. Исто важи и за слатке мале љубавне поруке које током дана без размишљања пошаљете партнеру. Ако осећате потребу за таквим спонтаним чином знајте да сте заљубљени до ушију.

Прочитајте још: Пољупци утичу на везу, а ево и како!

Фото: Депозит

3. Мисли

И док на речи и дела можемо утицати, мисли су нешто сасвим другачије. Управо су оне најбољи показатељ јесте ли пронашли љубав свог живота. Ако је ваш партнер прва особа на коју помислите на почетку или задња на крају дана или чак ако га се током дана без икаквога разлога сетите, знајте да је реч о оном правом.

Прочитајте још: ПРАВИЛО које гарантовано СПАШАВА ВЕЗУ ОД РАСКИДА

4. Сличности и различитости

Заједнички циљеви и погледи на свет врло су важни за стабилну љубавну везу. То значи да особе имају заједничке интересе који их воде и који ће их водити кроз живот. Али и супротности су итекако важне. Ако сте ви и ваш партнер различитих карактера који заједно стварају једну савршену особу реч је о нечему пуно дубљем и моћнијем.

Прочитајте још: ИСТИНА ИЛИ ЛАЖ: Жене НАМЕРНО подстичу љубомору?

5. Секс

Страст и жудња коју осећамо према партнеру у самом почетку везе неће трајати вечно. Права љубав се не крије у учесталости односа и количини секса већ у снажним емоцијама и квалитету самог чина. Нежност, пољупци и снажни осећаји који вас терају да током секса изразите најдубље мисли било речима или додирима знак су да је особа с којом водите љубав она права.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas