Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
нега

ПЕТ сјајних благодети АЛОЕ ВЕРЕ за кожу

Биљка која је међународно препозната као извор благодети за тело и кожу, алоја вера, сада се може користити у облику пиц́а, крема, маски за косу и лице...

1615730044_Depositphotos_79635078_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

У ствари, тржиште лепоте учинило је ову биљку основним састојком многих козметичких производа. Постоје читаве колекције за негу лица и тела са екстрактима алоја вере.

Које су стварне користи алоја вере и како делује на кожу и тело?

Дубока хидратација

Алоја вера пружа пуну хидратацију телу: један од најефикаснијих и препоручених начина је узимање напитака. У ствари, напици од алоје су стратешки потез који можете направити за своје за тело.

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Делује противупално

 

Делује антибактеријски
Једна од великих благодети употребе алоја вере је антибактеријска и антивирусна реакција. У ствари, алоја вера делује као стварни подстицај за промет ц́елија и производњу нових ткива.

 

За сузбијање прекомерне сувоц́е коже, можда услед излагања спољним агенсима као што су јаки хладни ветрови, алоја вера се показала као одличан савезник. Што се тиче опекотина од сунца, овај састојак природног извора одличан је лек - не заборављајуц́и да се увек препоручује наношење креме за сунчање са СПФ.

Против перути

Перут је неугодност која погађа огроман број људи. Да би се супротставили перути, алоја вера је одличан лек. Као што је изјавила Марфи Роуз, њујоршки дерматолог, ако се алоја вера користи на кожи главе редовно, знато се смањује појава перути.

Прочитајте још: Рецепт за дуговечност руског хирурга ФЕДОРА УГЛОВА који је ОСВОЈИО ПЛАНЕТУ: Позитивне мисли, физички рад и – 100 чучњева

Алоја јача косу

С обзиром на богат садржај витамина, минерала и аминокиселина, показало се да алоја вера добро утиче на раст косе. Антиинфламаторно деловање биљке поспешује раст косе. Производ као што је шампон или регенератор на бази алоје у овом случају је веома користан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas