Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Пет веровања која привлаче новац: Ако ово убаците у новчаник можете се надати богатству

Правила фенг шуија и старо народоно веровање се у једном поклапају - новчаник који користимо треба бити црвене боје.

1609934096_Depositphotos_395811682_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Црвена боја симбол је просперитета и изазива лепе емоције.

Најбоље је да одабрати новчаник правоугаоног облика. За складиштење кованог новца, боље је изабрати торбицу правоугаоног облика, али се не препоручује да у исти новчаник стављате папирне новчанице.

Прочитајте још: НЕВЕРОВАТНО! Психолози открили када су људи нај(НЕ)срећнији и ТО може да вам промени живот

Ових пет корака пратите ако желите више новца у животу!

1. Чишћење

Извадите све из новчаника, баш све. Целог га пребришите влажном крпом од микрофибера, како бисте га очистили.

2. Сортирајте све што сте нашли унутра

Вероватно имате гомилу признаница, рачуна или папирића који вам заправо не требају. Ако међу њима има оних које морате да задржите, место им није у новчанику већ негде у кући где држите друге папире везане за финансије. Побацајте све истекле чланске картице, а бројеве са визит картица препишите у телефон.

Прочитајте још: ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ КВИЗА "ПОТЕРА": Трагач устао и АПЛАУДИРАО играчима који су освојили невероватну суму

Избегавајте новчанике у плавој боји. Плава боја је симбол воде и она "испира" новац из новчаника према фенг шуију.

Не заборавите готовину - новчанице лепо исправите и потом поређајте. Колико пута вам се десило да претурате по новцу, јер не знате где је која новчаница, или од 20 динара помислите да је 100? Поређајте новчанице по вредности, од најмање ка највећој, и нека увек тако стоје. Ово је први корак ка избацивању "хаоса" из новчаника и много ће вам значити.

Фото: Депосит

3. Шта иде у коју преграду?

Увек у новчанику носите само оно што морате имати са собом сваког дана. Ако из њега испадају згужване новчанице, потврде из банке које су већ избледеле, визит карте, подсвесно ће вас нервирати чим га отворите. Све што вам често треба ставите у најлакше доступну преграду.

Прочитајте још: Тинејџери ОПТЕРЕЋЕНИ оним шта о њима мисле други! А ево на шта још то утиче

4. Додајте у њега један папирић

Добра енергија привлачи добру енергију, па у једну од преграда новчаника ставите папирић на којем сте руком написали афирмацију, поруку себи, чак можда и чек који сте себи написали на одређену суму а нећете га уновчити, као симболе привлачења добре енергије.

Увек у новчанику носите само оно што морате имати са собом сваког дана.

5. Где га држати?

Средили сте новчаник, спреман је да привлачи добру енергију и изобиље, сада не би било добро да га само убаците у ташну препуну хаоса. Нека сређивање ташне буде ваш следећи корак!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas