· · Коментари: 0
НЕГА И ЛЕПОТА

Певачица ИВАНА ПАВКОВИЋ открила тајни рецепт за маску за лице: Ево зашто увек изгледа СВЕЖЕ и младолико (РЕЦЕПТ)

Она је недавно прославила 30. рођендан, док се на њеном лицу једва назиру двадесете.

1616253929_pavkovic.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/иванапавковиц

Фолк певачица Ивана Павковић пре свега неколико дана прославила је свој 30. рођендан и још једном показала своју природну лепоту и свежину на свом лицу. Упркос чињеници да се професионало бави певањем, ради ноћу и истовремено пођеднако води рачуна о својој породици и сину Вујадину, ова певачица посебну пажњу поклања и нези свог лица.

Прочитајте још: Хидратација и пилинг за опоравак коже након зиме: Пролеће само што није стигло

Наиме, иако себи може да приушти бројне козметичке третмане, ова насмејана певачица открива трик за лепоту који је наследила од своје мајке. Како је открила за домаће медије, певачица сматра да никаква шминка не може покрити постојеће неправилности на лицу, па зато још из тинејџерских доба има трик за све оне са проблематичним лицем.

Прочитајте још: Салони не раде: Скините ГЕЛ ЛАК сами код куће, корак по корак

- Мама ме је научила да стављам квасац на лице, и то ми је и средило проблем - открила је Ивана у жељи да помогне свим младим девојкама које желе лепо лице и неговану кожу.

Значај квасца
Квасац за лице прија свим типовима коже, богат је витаминима, минералима. Комбинујемо за вас  састојке у масци за лице од квасца према типу коже.Квасац је веома згодан кухињски састојак за прављење маске за лице јер се као основа може комбиновати са свим и свачим што нађете у кухињи. Ипак да би вам маска за лице од квасца била што је могуће кориснија научићемо вас како да комбинујете састојке у зависности од тога који ефекат желите да постигнете.

Прочитајте још: Којих 6 ствари не би требало да чувамо ИСПОД КРЕВЕТА? Доносе негативну енергију

Рецепт за маску са квасцем

Ниједна маска из парфимерије не садржи у себи толико активних материја и то баш оних које су вашем лицу најпотребније.

Одличан је извор витамина, пре свега Б комплекса, минерала као што су калцијум, магнезијум, калијум, фосфор, цинк, бакар, органског гвожђа и амино киселина.

Прочитајте још: Не испуштамо га из руку, а не знамо да је девет пута ПРЉАВИЈИ од WЦ шоље! Ево који још предмети у нашем дому су опасни по здравље

Ако вам је лице масно и муку мучите са бубуљицама, пре свега, неопходно му је темељно чишћење. Најбржи начин да то учините је да помешате кашику свежег квасца са мало топле воде и да добијену маску за лице од квасца нанесете на опрану и посушену кожу лица. Оставите да делује док се потпуно не осуши.

Квасац можете комбиновати са свим другим састојцима, какви су беланце, лимун, мед, у зависности од типа коже и витамина који вам недостају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.