· · Коментари: 0
ЧАРОБНИ НАПИТАК

Пијете га због бешике, а лечи и бронхитис и затвор

Да није било увиног чаја један од највећих песника света би умро од обичне упале мокраћних канала.

1606751988_Depositphotos_52918139_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Јохан Волфганг Гете је би замало умро 1805. године, када је оболео од тешке уринарне инфекције. Проширила се на бубреге и почела је уросепса. Гете је имао само 56 година и пријатељи су га одвели код шарлатана, јер лекари нису могли да му помогну.

Прочитајте још: Ево "формуле": Помоћу овог НАПИТКА живећете дуже и здравије

Шарлатан му је дао да пије чај о уве, однсоно "медвеђе грожђе. Диуретским и антисептичким деловањем увин чај избацује бактерије из мокраћног система. Уз њега треба да се пије и доста течности.

Увин чај лечи и затвор, као и бронхитис!

Данас када одете код уролога на преглед, веома лако се може десити да вам препоручити управо чај од уве за уринарне инфекције. Међутим, ова биљка осим што се користи за лечење болести и инфекције бубрега, бешике и мокраћног канала, своју употребу има и код уклањања симптома затвора, а ефикасна је и против бронхитиса.

Прочитајте још: Први закон за лепе усне је ВЛАЖАН, а други је СОЧАН

Увин чај се припрема од листова биљке и има горак укус. Дневно смеју да се попију само три шоље чаја и то у континуитету од три недеље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.