· · Коментари: 0

Пилар гази 6. деценију и диктира модне ТРЕНДОВЕ: Ово су ТОП пролећне комбинације за жене у 50-им (ФОТО)

Она гази 6. деценију, а на изгледу би јој позавиделе и много млађе девојке.

1618900928_moda.JPG
Фото: ИнстаграмПринтсцреен/цодигопилар

Коди Пилар је модна блогерка која гази шесту деценију, а велику пажњу јавности привукла је својим перфектним изгледом и модним комбинацијама. 

Како прати трендови, како спаја неспојиво и како зна да изнесе сваки комад који је у тренду, као и онај који није, сазнаћете ако завирите у њен Инстаграм профил, а ми издвајамо пар комбинација за пролеће, који ће сваку жену учинити чаробном.

Њено величанство - бела боја

Нешто што никад не излази из моде, а овог пролећа ће бити јако заступљена.

Што веселије, то боље

Осим беле, све јарке нијансе у у тренду, а нарочито је ин спајање неколико боја у једном стајлингу. Пилар је то маестрално извела: 

Сако са сукњом

Сако је ове године маст хев и просто се комбинује са свим живим, од панталона, до фармерица, бермуда и сукње, а може послужити и као сако-хаљина. Како је то Пилар понела у комбинацији са дугом сукњом, и то маестрално, уверите се и сами.

 

Панталоне са дубоким струком

Пуф рукави на велика врата су се вратили на модну сцену, велике машне, лепршави материјали, а укомбиновани са панталонама са дубоким струком, изгледају перфектно.

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.