Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСТИНИТО

Пилот открио: Ово место у авиону је "НАЈПРЉАВИЈЕ НА СВЕТУ" (ВИДЕО)

Пилот се присетио одвратне приче са лета и упозорио путнике на једну ствар коју би дефинитивно требало сви да избегавају.

1614084973_Depositphotos_361825526_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Пилот је згрозио кориснике Реддита након што је описао хигијенске услове у авиону од којих се диже желудац.

Наиме, авионску кухињу назвао је "најпрљавијим местом на свету" и присетио се једног искуства са стјуардесом које никога не би оставило равнодушним.

Прочитајте још: Скинула нос, па очи...Стјуардеса БИЗАРНИМ видеом показала ПРАВО ЛИЦЕ (ВИДЕО)

- Нема пуно места на којима бришете даску од wц шоље и одмах након тога стављате некоме храну на тањир - написао је.

Упозорио је путнике да би дефинитивно требали да избегавају кафу на лету јер је уловио једну стјуардесу у одвратном чину.

Прочитајте још: Трик који ће вас одушевити: Ево како да за 10 секунди увучете пертле (ВИДЕО)

- Сипала је стару кафу у шољу. Не можемо да је проспемо у судоперу јер га кафа може зачепити, а дугме за пуштање воде притиснула је кљуном лонца за кафу. Одмах након тога направила је свежу кафу и наточила пиће путницима - присетио се.

Његова прича згрозила је хиљаде људи који су у коментарима писали да им више никад неће пасти на памет да наруче кафу у авиону.

Прочитајте још: Снимљена како гура камион на узбрдици усред олује: Маму троје деце због овог снимка зову СУПЕРЖЕНА

Недавно је једна стјуардеса имала слично признање и поручила како треба да избегнемо конзумацију било које течности која не долази у лименци или пластичној боци.

@каткамалани

Јуст промисе ме yоу wон’т 🤢 #флигхтаттендантлифе #травелхацкс #травелер #цлеанингхацкс #инфлуенцерс #фоодхацк

♬ оригинал соунд - Кат Камалани

- Цистерне са водом никад се не чисте и одвратне су. Разговарајте са стјуардесом јер ми ретко, заиста ретко пијемо чај или кафу. Наиме, за обоје се користи вода из истог резеорвара за воду, па кад пијете кафу или чај, заправо пијете ту врућу воду која је апсолутно одвратна - појаснила је.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas