Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РУСИЈА

ПИРАМИДЕ лече рак и зато их градимо у Русији, а СОКОБАЊА би била балкански центар

У Русији се налази 17 пирамида, а највећа је код Москве. У Русији оне нису гробнице, већ амбуланте!

1595052526_AP-Srchive3.PNG
Фото: Youtube/ screenshot AP Archive
Oglas

Пирамиде имају посебну енергију коју може да региструје, чак, и војни радар. Ово је доказао војни стручњак Александар Голод, пореклом Украјинац, који је широм Русије изградио 17 пирамида.

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

И не само у Русији, једну је подигао у Узбекистану, другу у Француској. Голод је почео да проучава пирамиде још 1990. године у циљу војне одбране и посветио им је читав живот. Данас је позната  његова теорија да пирамида, као облик, има енергију која може да буде благотворна за организам и природну околину. После овог открића изградио је 17 пирамида од фибергласа.

Голод Фото: Youtube/ screenshot AP Archive

Голод верује да су и древни Египћани имали исто знање и моћ да уз помоћ пирамида лече и побољшавају принос житарица.

Прве су биле високе 11, па 22 и, на крају, 44 метара!

Прве пирамиде биле су високе 11 метара, а онда је почео да гради веће од 22, па 44 метара. Прве су биле од плексигласа, а наредне од дрвета, традиционалног руског материјала.

Фото: Youtube/ screenshot AP Archive

- Пирамиде су алат против рака и разних других болести и зато смо почели да их градимо од кварца - каже др Валериј Уваров, географ и шеф одседа за истраживање НЛО при Руској академији за националну безбедност.

Лече рак, спречавају развој вируса, снижавају шећер, побољшавају рад мозга и имуни систем.

Прочитајте још: ЦЕО СВЕТ зна за фреску Белог анђела због ЈЕДНОГ ДЕТАЉА, а по њему је настала и МОНА ЛИЗА

Он тврди да су, на почетку, радили екстремне експерименте на мишевима у сарадњи са московским Институтом за вакцине Мечников. Они су мишевима убризгали смртоносни вирус енцефаломиокардитис и једну групу изложили дејству пирамиде, а другу не. Међу мишевима изложеним пирамиди 40 одсто је преживело.

Уваров Фото: Youtube/ screenshot На рубу знаности

- Пирамида има јако против вирусно деловање, одлична је за здравље и зато смо осмислили "Пројекат 12" о изградњи пирамида у Томску - закључује др Уваров.

У Томску постоји "Пројекат 12" о изградњи лековитих пирамида , а могли би и у Сокобањи.
Сокобања и Ртањ
Уваров је био у Србији, на Ртњу и у Сокобањи осетио велику енергију.- Ту би могле да граде пирамиде и да Србија створи јединствену енерго-еколошку средину. Ртањ је исто што и  хипоталамус у мозгу човека - добија енергију и шаље даље - рекао је Уваров.

У ове пирамиде улазе људи којима је потребно лечење и, кажу, да се осећају боље. Они кажу да их после стајања у средини пирамиде пролазе болови, да се умирује нервоза и слично. Вода која стоји у пирамиди је добра за дух и тело.

Голод је веровао да пирамида елиминише вирусе, разне друге болести, па и рак. Он је писао бројне студије на ову тему, па мада званична медицина до данас није признала његов начин лечења, признају је многи лекари .

Прочитајте још: Јесу ли ПИРАМИДЕ заправо древне куле ТЕСЛА? Невероватна веза између СРПСКОГ НАУЧНИКА и бројева 3, 6 и 9 (ВИДЕО)

У повртарству је моћ пирамида призната, па се праве стакленици  у облику пластичних пирамида изнад усева јер заиста имају благотворан ефекат на биљке и повећавају принос од 30 до 100 одсто. Ови пирамидални пластеници нису шире прихваћени због непрактичног облика у случају ветра.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas